• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai grikių išverdi per daug, belieka sumąstyti kaip juos tinkamai sunaudoti. Tai sumąsčiau prikepti grikių kotletų! Kotletai gavosi liuks, gardūs, minkšti ir nesprangūs. O dar nepabijosiu pasakyti, kad tokius kotletus visai ir apsimoka kepti“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

„Kai grikių išverdi per daug, belieka sumąstyti kaip juos tinkamai sunaudoti. Tai sumąsčiau prikepti grikių kotletų! Kotletai gavosi liuks, gardūs, minkšti ir nesprangūs. O dar nepabijosiu pasakyti, kad tokius kotletus visai ir apsimoka kepti“, rašo tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė.

REKLAMA

Reikės: 0,5 kg kiaulienos, 4–5 v.š. virtų grikių, 1 kiaušinio, 1 morkos, 1 svogūno, maltos mėsos prieskonių, persilado, maltų juodų pipirų, druskos, aliejaus kepimui, lydyto sviesto.

Svogūną supjausčiau, morką sutarkavau burokine trintuve ir pakepinau keptuvėje ant lydyto sviesto. Į kiaulienos faršą sudėjau virtus grikius, keptas daržoves, įmušiau kiaušinį, pagardinau prieskoniais ir išmaišiau. Iš masės formavau nedidelius kotletus ir juos kepiau keptuvėje ant aliejaus. Jei norite, galite kotletus prieš kepant paniruoti džiūvesėliuose, aš to nedariau. Skanaus!

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų