REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Varškiniai širdelių blynai mano atradimas, kaip apgauti savo mažąją, kuri nekaip nusiteikusi varškės atžvilgiu. Kirto blynus, net nenujausdama, kad čia slepiasi varškė“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

„Varškiniai širdelių blynai mano atradimas, kaip apgauti savo mažąją, kuri nekaip nusiteikusi varškės atžvilgiu. Kirto blynus, net nenujausdama, kad čia slepiasi varškė“, – rašo tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė.

REKLAMA

Porcijos 4, Užtruksite apie 20 min: 200 g varškės; 2 kiaušiniai; 2 v. š. cukraus; 1 st pieno; 2 v. š. aliejaus; 400 ml miltų.

Kiaušinius paplakame šluotele su cukrumi, kol masė suputos. Sudedame varškę, pilame pieną. Gerai išmaišome. Suberiame miltus. Tešlą išmaišome šaukštu. Supilame aliejų. Keptuvę gerai įkaitiname ir kepame blynus. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų