Atrado skaniausią braškių uogienę: receptą užsirašyti tikrai verta

, Publikuota 2021.07.13 11:45

Irena 2021-07-19 15:29:30
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nebus l.skani. per ilgai virta. Pabandymui ( nedidelis kiekis) mano senas receptas. Į švarią keptuvę sudėkite vieną stiklnę braškių. Jei labai didelės uogos tai supjaustykite per pusę ar į keturias dalis. Užpilkite kiek daugiau nei pusė stklinės cukraus. Kaitinkite keptuvėje kol užvirs. Tuomet įdėkite ant peilio galo citrinos rūgšties. Man skaniaukai daugiau cotrinos rūgšties. Dedu kiek daugiau. Skonio reikalas. Maišant užverda ir į sterilius stiklainius. Sekmės eksperimentuojant.    ATSAKYTI
Juna 2021-07-13 12:30:46
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Vat tai receptas. Cha cha cha   ATSAKYTI
REKLAMA
Į viršų