Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Dieve,kaip aš visus myliu...
Dieve,kaip aš visus myliu...
Kai kam va nieko ir šaltą tą pačią kiaušinienę kirst visą savaitę,bet tik būtų! Kai per tą lėkimą nė ,,paėst,, nebėra kada,ypač kokiem nors ,,sportsmienam,,:)
Jau turbūt kartojuosi,_tik 12 min ir kerti visą savaitę tą pačią seną kiaušinienę,žavu!
Liuks!12min paaukojai ir valgai visą savaitę seną kiaušinienę,kur jau čia nesusižavėsi
Sakykit ar protinga issikepti kiausiniu savaites, raso apie keksiuku formeles o rodo iskeptus ant keptuves... Kam tos nesamones....
Mieli komentatoriai, pirma išbandykite, o tada komentuokite.
@aras Man skaniau šviežia šiltutė ką tik 3_4min iškepta
10 min kaitini orkaite, 12 minuciu kepi, tepliojji sviestais, trini popierias ir t.t. Jooo. Kai kiausinis keptuvej kepa 4 min. Nebegrybaukit.
Kur čia greitesnis būdas jei orkaitėje kepti 12 minučių,kai keptuvėje 5-7 minutės
inmeti keušinius su lukštu į vandenį ir atsuki lėta ugnį. Po užvirimo palauki 2min ir išjungi. Kai atvės ištrauki ir sumeti į šalda ir švieži išliks savaite beliks nulupti lukšta. Rytais galima susitepti duonos su sviestu ir druskyte. Ar susipjaustyti ir sumaišyti su grietine ir šiek tiek druskos. Majonezas tai klasika
Per lėkimą nei paėst neturi laiko.. Neturiu ką pasakyti
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų