Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Kas čia dar per naujiena, tuo išgirsime kad ir rankų po tualeto plaut nereikia, nes bakterijos taškosi. Iš didelio rašto, jau išėjo iš krašto.
O virti 165 C?
Durnesnio patarimo dar nesu mačiusi.
Cia tas pats kaip klausti ar reikia plauti uzpakali
Kaip gali neplauti,nežinai kas ją apdorojo,kokiomis rankomis.Dirbau prie mėsos,neduok dieve,ir nukrenta ant grindų,ir dedama iš vienos vietos į kitą.ir tt
Aš tai turiu pernykščio parugusio vyno ir puse litro ipilu į butelį ir į varau vistai į šikna. Taip aš jai padarau dezinfekcija o jeigu to vyno lieka, aš ji isgeriu, nejaugi aš liksiu be dezinfekcijos? O paskui višta murdau surugusio vyno kibire ir palieku savaitei rūkyti. To išmokau iš vieno norvego.
Gal jūs nežinot, kaip atrodo neplauta ką tik papjautos vištos mėsa. Reikia ne tik plauti, bet ir pamirkyti . Plaukit dubenyje ir nesitaškys.
Tai tie kiniečiai irgi šikšnosparnio nenuplovė. Turim dabar pandemiją.
Nežinau kaip ten iš tikrųjų bet manau kad reikia plauti kas ten žino kas ją čiupinejo gal nukritus ant žemės buvo .man patiko plaunu ploviau plausiu
Visas plaunų mėsas
REKLAMA
REKLAMA

Skaitomiausios naujienos




Į viršų