Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
× Pranešti klaidą
Na bulvės tai kai peršalusios ir išvirtos.
Lapatai lapatai per Balbieriškį ir į Druskenikus
Pisk tu katine peliu gaudyt.... Tokie kaip tamsta net astuntfinalio normaliame kulinariniame sou nepraritum, o jis maisto ekspertu dedasi...
Kad parašote, bet nežinote, jad jeigu maistas baisus, neskanus,ar mėsa neįkandama, galite atsisakyti mokėti. !!!!
Nesusivėmiau ,pamačius bulves......
Kodėl sumokėjot iš anksto! Visai nereika mokėt už tokį maistą, nu nch...
Retai kur skanu, tos jaunos mergos nemoka gaminti!!! O bulvės tai prieš dvi savaites skustos ...tikrai baisu
Šmeižikiškas straipsnis , teko su klasiokais susitikti Volteryje,viskas labai patiko,maistas skanus,direktorė maloni,ateityje vėl apsilankysite.
Iš nuotraukų ir komentarų nelabai susidarė geras įspūdis. Pati asmeniškai nesilankyčiau ir nevalgyčiau tokio maisto.
koktus tas rašinėtojas, užteks gal

Apsilankę šioje Lietuvos kavinėje pasibaisėjo: už bulves prie šaltibarščių labiau nustebino radinys agurkinėje sriuboje