REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Žėles desertus Audronė gamina gana dažnai. Padariusi „Mozaika“ neapsirikau, visi liko sužavėti deserto skoniu ir grožiu,o ką jau kalbėt,kad jis puikiai tinka atsigaivinti.

Žėles desertus Audronė gamina gana dažnai. Padariusi „Mozaika“ neapsirikau, visi liko sužavėti deserto skoniu ir grožiu,o ką jau kalbėt,kad jis puikiai tinka atsigaivinti.

REKLAMA

Vos pasidalinusi savo tinklaraštyje šiuo receptu, vilnietė sulaukė milžiniško susidomėjimo, o receptą išbandžiusios šeimininkės dėkoja už jį. 

Reikės:

kelių spalvų želės, želatinos 2pakelių po 20gr., kondensuoto pieno skardinės

Gaminimo eiga:

Įvairių spalvų žėlę pasiruošiam kaip nurodyta ant pakuotės(tik pilkite truputį mažiau vandens 300ml.). Žėlę pastačiau sustingti.

Želatiną brinkinau 0.5stiklinėje šalto vandens (porą min.).

Į dubenį su 300ml.karštu virintu vandeniu supiliau želatiną,laukiau kol granulytės visiškai ištirpo(galima kaitinti tik neužvirti).

Supyliau kondensuotą pieną,viską išmaišiau ir palikau,kad atvėstų.

Tuo tarpu kelių spalvų žėlę supjauščiau gabaliukais, juos sumaišau dubenyje(pjaustant žėlę peilis t.b.karštas,geriau pjaustysis) ir užpilusi kondensuoto pieno masę pastačiau šaldytuvan stingti 3-4val.(dar geriau nakčiai).

Sustingusį gražų ir skanų desertą pjaustome ir ragaujame.

Šaltinis: Gamink su Audrone 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų