REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šią mišrainę tinklaraščio „Balta lėkštė“ autorė gavo iš mamos. Sako, kad jį naudoja jau ketverius-penkerius metus bei pataria naudoti planuojant virti burokėlių sriubą. 

Šią mišrainę tinklaraščio „Balta lėkštė“ autorė gavo iš mamos. Sako, kad jį naudoja jau ketverius-penkerius metus bei pataria naudoti planuojant virti burokėlių sriubą. 

REKLAMA

Jums reikės: 

4 kg virtų burokėlių, 3 kg žalių pomidorų, 1,5 kg morkų, 1,5 kg svogūnų, 50 g druskos (papildomai dar dėjau apie 2 v.š.,kai jau viriau viską), 400 ml aliejaus, 200 g cukraus, 100 g acto, pipirų, lauro lapų, česnakų.

Morkas sutarkuoti, pomidorus supjaustyti, užberti 50 g druskos, išmaišyti ir palikti 12 val stovėti. Tada nupilti susidariusį skystį. Jo nebereikės.

Tada sudėti pjaustytus svogūnus ir tarkuotus burokėlius bei likusius ingredientus (dėjau papildomai druskos, bet Jūs ragaukit pagal save), užvirti ir kaitinti 30 min. Sudėti į stiklainius apversti.

Šaltinis: Balta lėkštė

 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų