REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šeštadienį astrologai ne vieną Zodiako ženklą ragina išlaikyti budrumą ir taktą, mat taip gali nukentėti tiek santykiai su artimaisiais, tiek materialinė padėtis. 

Šeštadienį astrologai ne vieną Zodiako ženklą ragina išlaikyti budrumą ir taktą, mat taip gali nukentėti tiek santykiai su artimaisiais, tiek materialinė padėtis. 

REKLAMA

Avinas

Tikėtinos derybos, savų ir svetimų nuopelnų skaičiavimas, skolų aktualijos. Jūsų pasisakymai bus sutikti labai kritiškai. O ir bendrauti nelabai seksis tiek su artimos aplinkos žmonėmis, tiek su nepažįstamais.

Tauras

Diena bus aktyvi, jeigu jūsų veikla susijusi su mokslu, teise, tarptautiniais reikalais. Visa, kas tolima ir dar tik siektina, atrodys žymiai pakiliau už tai, kas yra dabar.

Dvyniai

Jums bus nelengva atsikratyti įkyrių, varginančių minčių, susijusių su darbo situacija, sveikata. Stenkitės atsipalaiduoti. Nesipykite su tais, kuriuos mylite, nes susitaikyti bus nelengva.

Vėžys

Šiandien būsite aktyvūs, visuomeniški, viskuo domėsitės. Jūsų ryšiai su draugais, aplinkiniais bus gana geri, tad galėsite mėgautis bendravimu. Vis dėlto nederėtų pernelyg pasitikėti pašnekovais.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien pravartu fiziškai ir protiškai pailsėti, pasidomėti dvasiniu penu, menu. Tik tegul atsipalaidavimas būna prasmingas.

Mergelė

Šiandieną būtinas ypatingas taktas ir dėmesys, bendraujant su aplinkiniais, šeimos nariais, nes neatsargiu žodžiu galite pakenkti ir sau, ir kitam, ir tai užsitęstų bei galbūt pakenktų materialinei šeimos gerovei. Įvertinkite padarinius.

REKLAMA

Svarstyklės

Kai kurios išgirstos naujienos jums visiškai nepatiks. Arba nesidžiaugsite savo suteiktu interviu, parašytu rašiniu ar straipsniu. Išties bus sunku vykusiai pasireikšti protinio darbo srityje.

Skorpionas

Šiandien jausite didelį poreikį matytis su brangiais jums žmonėmis, daug kalbėtis su kaimynais, draugais. Pažabokite savo spontaniškumą pavojingose situacijose, nes polinkis rizikuoti, eksperimentuoti gali sukelti netikėtų problemų.

Šaulys

Gali kilti minčių apie gyvenamosios vietos keitimą, remontą. Daug dėmesio skirsite materialinėms vertybėms. Tai, ką nuspręsite, turės eigą ir padarinius.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Šiandien būsite nusiteikę žaisti, sportuoti, flirtuoti, elgtis ekstravagantiškai. Galite pasižymėti kūrybiniame darbe. Atsargiai važiuokite.

Vandenis

Galimos ne vien geros naujienos, jeigu keičiate stilių, gyvenimo būdą ar manote, jog esate verti daugiau pagarbos, geresnio atlygio. Norėsis viską sudėlioti į vietas, jau pamatyti pastangų rezultatus, bet tai užtruks.

Žuvys

Nerimą kels išaugęs priešingos lyties kaprizingumas, reiklumas. Bandykite subtiliai išsakyti savo jausmus bei viltis. Svarbiausia, neaštrinkite situacijos savo atviru oponavimu.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų