REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Pirmadienis Zodiako ženklams bus įvairus. Nors kartkartėmis atrodys, kad viskas slysta iš po rankų, tinkamai įvertinus situaciją, padėtis gali pakyrypti į geresnę pusę, o kai kas gali netgi iš to laimėti.

Pirmadienis Zodiako ženklams bus įvairus. Nors kartkartėmis atrodys, kad viskas slysta iš po rankų, tinkamai įvertinus situaciją, padėtis gali pakyrypti į geresnę pusę, o kai kas gali netgi iš to laimėti.

REKLAMA

Avinas

Nesistenkite dominuoti nei darbe, nei bendraudami su artimaisiais, ypač su antrąja puse. Tinkamas metas imtis atidėtų, užvilkintų darbų. Jei būsite prašomi kam nors patalkininkauti – neatsisakykite.

Tauras

Bus naudinga puoselėti jau esamus dalykinius ir asmeninius ryšius, bendradarbiavimą. O imtis ar ieškoti ko nors naujo neverta. Apsigauti galite ir tuomet, jei susidursite su žmonėmis iš praeities, kurie, tarkim, kuriam laikui buvo dingę iš jūsų akiračio.

Dvyniai

Palanku aiškintis nuostolių priežastis, spręsti skolų problemas. Dabartiniai ketinimai, planai, nauji projektai vargu ar pasiteisins, o jei ir sulauksite naudos, tai ne taip greitai, kaip svajojate. Neskubėkite veltis į flirtą.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Neskubėkite priimti jokių sprendimų. Jūsų populiarumas nemenkas ir bus svarbu jo neprarasti, o tai įmanoma per kelias savaites. Tai puiki proga sustoti ir rimtai apžvelgti nueitą kelią, įvertinti turimus rezultatus.

REKLAMA

Liūtas

Teoriškai reikėtų siekti kuo aukščiau, užsimoti kuo plačiau, kovoti už savo galimybes, įtaką, nes tai iškilimo, išaukštinimo metas, kai galite sulaukti pelnyto pripažinimo ir atpildo.

Mergelė

Draugų padedami galite nemažai nuveikti ir laimėti jums svarbų reikalą. Tai metas, kai įgyjama patikimų sąjungininkų bei galingų rėmėjų. Tiesa, ieškoti atramos reikėtų tarp tų, kuriuos seniai pažįstate.

Svarstyklės

Bus svarbus gebėjimas blaiviai vertinti situaciją. Pasisaugokite žmonių, mėgstančių perdėti, pagražinti ar tiesiog įžūliai save pristatyti. Neklausykite tų, kurie siūlys ką nors ypatinga, greitai, čia ir dabar.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Jei spręsite karjeros ir konkurencijos problemas, nepulkite į mūšį: šiandien laimės tas, kuris bus lėtesnis, tylesnis. Jūsų puiki intuicija tikrai padiktuos tinkamiausią būdą varžovams nugalėti, jei leisite sau šiek tiek atsipalaiduoti, nurimti, užsimiršti.

Šaulys

Nors kai kas stabdys, net apribos, nukreips kita linkme, jums tai nieko blogo, netikusio nežada. Net atvirkščiai, prasidės metas, kai jie pajus, kad grįžta jėgos, atsiranda progų atsigriebti už prarastą laiką, nepanaudotas progas.

Ožiaragis

Kuo mažiau iniciatyvos, dabar svarbu išgirsti savo nuojautą: ką ji sako. Laikas suabejoti, neskubėti, nebijokite praleisti geros progos. Diena susijusi su likimo dovanomis ir tai, kas šiandien nutiks, yra užtarnauta.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Teks nurimti ir atsigręžti atgal. Turėsite puikią progą ištaisyti senas klaidas, perdaryti tai, kas nepavyko, ką sugadinote, per prabėgusius pusantrų metų.

Žuvys

Pakaks pasitikėjimo savimi ir sėkmės, tačiau viskas bus ganėtai trapu, neaišku: kaip tai kontroliuoti ir kiek apskritai tai galima daryti? Lyg ir viskas eisis sėkmingai, bet tik pamėginsite ką nors paskubinti, ką nors jėga paveikti, ir viskas ims stoti ar net pradės byrėti.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų