REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Penktadienis daliai Zodiako ženklų išties gali būti neblogas – gebėsiti rasti atsakmus į ilgai kamavusius klausimus, o darbai judės sklandžiai. Tiesa, kai kam patariama neskubėti.

Penktadienis daliai Zodiako ženklų išties gali būti neblogas – gebėsiti rasti atsakmus į ilgai kamavusius klausimus, o darbai judės sklandžiai. Tiesa, kai kam patariama neskubėti.

REKLAMA

Avinas

Ši diena žada kūrybinį, romantinį polėkį. Ypatingo jūsų dėmesio, pagarbos gali nusipelnyti talentingi žmonės.

Tauras

Ryžtingai imsitės darbų. Viskas seksis gerai, jeigu nepasitaikys netikėtų posūkių. Galbūt kils minčių, kaip pagerinti profesinius reikalus, išplėsti savo ar įmonės galimybes.

Dvyniai

Jūsų iniciatyvą, veiklumą stimuliuos konkurencija. Galbūt ieškosite galimybių, kaip įsiteikti asmeniui, nuo kurio galėtų priklausyti jūsų padėtis. Padaugės emocijų, susijusių su partneryste. Išsiaiškinkite nesusipratimus.

Vėžys

Šiandien labiausiai tiktų užsiimti finansiniais reikalais, draudimu, kitais dokumentais. Su naujovėmis neskubėkite, pirma užbaikite tai, ką seniau pradėjote ir ką būtina suspėti atlikti laiku.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Jeigu teks spręsti su teisėtvarka, švietimu, užsieniu ir užsieniečiais susijusius reikalus, viskas judės gana sklandžiai. Aplinkinius galite stebinti savo plačiu akiračiu.

REKLAMA

Mergelė

Diena gana palanki įvairiems darbams, dalykiniams pokalbiams, kontaktams su oficialiais veikėjais. Gali užsimegzti įdomūs bendradarbiavimo ryšiai.

Svarstyklės

Pajusite didesnį pasitikėjimą savo jėgomis, džiaugsitės augančiu populiarumu. Galite susitikti su senų bičiulių kompanija („Skype“ variante).

Skorpionas

Šiandien nederėtų daug bendrauti bei imtis svarbių reikalų, jeigu jie nesusiję su medicina, menu, socialine sfera. Gali būti, kad konfidenciali informacija bei gera intuicija padiktuos teisingą sprendimą.

Šaulys

Gana daug nuveiksite, jeigu dirbate darbą, susijusį su informacijos gavimu ar pateikimu, reklama, mokslu, transportu, telekomunikacijomis. Pagerės santykiai su vaikais, aplinkiniais, kaimynais.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Noriai tvarkysite buitinius, turtinius reikalus, o jei užsiimate verslu, uoliai plušėsite ir kursite planus, kaip tvarkytis su ekonomine krize. Gali kilti neblogų idėjų.

Vandenis

Tęskite pradėtus darbus, tvarkykite neatidėliotinus reikalus. Noriai bendrausite, tad pagerės santykiai su kolegomis, kaimynais, kai kurias problemas išspręsti jums padės būtent jie.

Žuvys

Šiandien neblogai seksis darbai ir tikriausiai nenuvils žmonės, iš kurių tikėjotės supratimo. Mintys nuolat suksis apie tai, kaip pagerinti materialinę gyvenimo kokybę, išspręsti šeimines ar finansines problemas.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų