REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Astrologai praneša, kad šeštadienį nemažai kam teks susidurti su sunkumais. Pateikiame spalio 24 dienos horoskopą 12 zodiako ženklų:

Astrologai praneša, kad šeštadienį nemažai kam teks susidurti su sunkumais. Pateikiame spalio 24 dienos horoskopą 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Būkite atidūs, kad nieko svarbaus nepraleistumėte nei pro akis, nei pro ausis. Aplinkinių pastabos ir patarimai, nuomonė bus vertingi. Net jei jausitės puikiai, niekur nerizikuokite.

Tauras

Pasyvumas bus naudingas, taip neįsivelsite į nereikalingus, pavojingus reikalus. Tai ne jūsų laikas, stebėkite, laukite. Nesitikėkite naudos iš to, ką dabar darote, kas dabar siūloma. Pasistenkite daugiau laiko praleisti namuose.

Dvyniai

Kiek apgaulingas metas ir vertinant jausmus, ir finansinius reikalus. Mažiau žadėkite, atsargiau skolinkite ir nepasikliaukite šiandien jus įsimylėjusių asmenų aistra.

Vėžys

Nuotaika gali sugesti dėl niekų, tad pasistenkite nepastebėti gyvenimo smulkmenų. Aiškinkitės savo silpnąsias vietas, ieškokite klaidų ir nepasiduokite nerimui, jei išgirsite ką nors negero: galimas daiktas, kad kažkas susipainiojo.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Kad ir kas įvyktų, nepalankus metas teisti, aiškintis teisybę. Tačiau problemos gresia ir dėl senų, neįvykdytų pažadų, negrąžintų skolų. Jei patiems nepavyks sutvarkyti svarbaus reikalo, ieškokite pagalbininkų.

REKLAMA

Mergelė

Gali tekti atsisakyti senos svajonės. Neišgyvenkite, nes tai laikina. Viltis bus apgaulinga, niekur, ypač finansų srityje, nerizikuokite. Jei kas nors nesiseka, galite drąsiai atidėti kitoms dienoms.

Svarstyklės

Laikas dirba jūsų naudai, nereikia skubinti įvykių. Vis dėlto tai palankus metas plėsti veiklą. Būkite atsargesni su pinigais: galite per daug sumokėti, patikėti sukčiumi. Nepasikliaukite kieno nors autoritetu.

Skorpionas

Dalykinė sėkmė priklausys ne tik nuo jūsų profesionalumo. Ne pats geriausias metas kreiptis į rėmėjus, šiuo metu bus sunku sulaukti realios pagalbos.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Neskubinkite įvykių. Partneriai, net draugai gali nesugebėti jums padėti (nors tikrai norės), tad būkite pasiruošę atsarginiam ėjimui. Gali netikėtai suirti planuotas sandoris, gali nepavykti įsigyti vertingo daikto.

Ožiaragis

Nesinervinkite, šiandien negali viskas klostytis taip, kaip reikia. Jums šis metas gali būti kiek sunkesnis, tad verta daugiau ilsėtis, apskritai likti namuose, jei tik aplinkybės tai leidžia.

Vandenis

Būkite kuklesni, atsargesni: nieko neprašykite, nereikalaukite ir neprisiimkite jokių rimtų įsipareigojimų. Ginkite savo interesus diplomatiškai. Kad nekiltų įtampa, ginčai su partneriais, antrąja puse, geriau neaptarinėti išlaidų.

Žuvys

Tikėti sėkme ar kieno nors gerais norais pavojinga. Veikloje gali atsirasti naujų keblumų per partnerius. Gali tekti spręsti finansines problemas, tik nelabai tikėkite pasiūlymais lengvai užsidirbti, praturtėti, neišdegs.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų