REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai per skubėjimą galite padaryti daug skaudžių klaidų. Verčiau neskubėkite ir šiandien leiskite reikalams eiti sava eiga. 

Diena, kai per skubėjimą galite padaryti daug skaudžių klaidų. Verčiau neskubėkite ir šiandien leiskite reikalams eiti sava eiga. 

REKLAMA

Avinas

Jausitės prislėgti, nors suvoksite, kad viskas gerai. Galite be paliovos išgyventi, nervintis, ypač dėl pinigų, dėl santykių su mylimu žmogumi, dėl vaikų elgesio. Nesiimkite jokių priemonių padėčiai taisyti, tikrai ją sugadinsite. Pasikliaukite savieiga, jūsų problemos vis vien ilgai nesitęs.

Tauras

Nors bendraujant su artimais žmomėmis gresia netikėti nusivylimai, vis dėlto pasistenkite išsaugoti su jais sveikus santykius. Galimi finansiniai nuostoliai dėl neatidumo dirbant. Būkite atidūs ir atsargūs darbe.

Dvyniai

Neskubėkite supykti, kito apkaltinti, verčiau suabejokite, ar viską teisingai supratote ar nėra ir jūsų kaltės. Negeras laikas susitarimams, deryboms, ginčams.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sėkmės gali pristigti, tad nesiimkite nieko rizikinga. Mažiau planuokite, gresia nenumatytos kliūtys. Nepalanku skolinti pinigus. Netinka tvarkyti finansinius bei juridinius reikalus.

REKLAMA

Liūtas

Pavojinga pervertinti savo įtaką bei galimybes. Į nieką nesikiškite ir dėl nieko nesijaudinkite. Nieko nauja nepradėkite, niekam nieko nežadėkite ir svarbius pokalbius, keliones atidėkite.

Mergelė

Darbe itin atidžiai atlikite užduotis, kad nebūtų pagrindo apkaltinti profesionalumo stoka. Pasistenkite tyliai, kantriai vykdyti savas pareigas, niekam nepriekaištauti, nieko nespausti, nemokyti: tai sukels priešingą reakciją.

Svarstyklės

Venkite beatodairiško entuziazmo, fanatiško tikėjimo savo ar kieno nors kito nuostatų teisingumu. Nepasiduokite draugų bei vadovų įtakai, turėkite savo nuomonę. Neskubėkite daryti išvadų, ypač vertindami naujienas ar draugų, mylimo žmogaus elgesį.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Galima greitai nusivilti, nuliūsti ar apsigauti. Būkite atsargūs, atidūs ir susikaupę, ypač dirbdami su pinigais, dokumentais. Bent kelis kartus patikrinkite jums reikalingą informaciją. Šiandien neverta skubėti, užsigriebti didelių ir atsakingų darbų.

Šaulys

Esate prislėgti įsipareigojimų naštos, tačiau vargu ar pavyks rasti išeitį. Vis dėlto kreipkitės į draugus, jie pagelbės. Nepasiduokite provokacijoms, venkite žmonių, kurie daug žada, spaudžia, kad tik tuojau pat apsispręstumėte.

Ožiaragis

Neskubėkite mokėti pinigų, sutikti, jei būsite įkalbinėjami truputį nusižengti sąžinei dėl karjeros, dėl meilės. Nepasiduokite spaudimui iš aukščiau. Iš jūsų gali būti reikalaujama grąžinti seną skolą, atlikti nebaigtą, užvilkintą darbą.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Vandenis

Nemanykite, kad viską žinote ir negalite apsirikti... Niekur neskubėkite, nesiblaškykite, venkite bendrauti ir patarinėti. Mažiau žadėkite ir iš kitų nieko neprašykite. Neužmezginėkite naujų pažinčių, nei darbo, nei romantiškų.

Žuvys

Jei galite, džiaukitės namų ramybe ir pamirškite dalykinius rūpesčius. Nedirbkite pavojingų ar atsakingų darbų, vėliau teks perdaryti. Jei būsite priversti sėdėti darbo vietoje, bent griežtai atsiribokite nuo nereikalingo bendravimo, neįsivelkite į apkalbas bei intrigas.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų