Gardi kopūstų mišrainė žiemai pagal Editą: „Išbandyta ne kartą“

„Labai skani mišrainė, išbandyta ne kartą. Ji puikiai tinka prie visų mėsos patiekalų, todėl nedvejodami galite gaminti“, – sako tinklaraščio „Oditėlės blogas“ autorė.

Kopūstų mišrainė žiemai (Nuotr. Oditėlės blogas)

Reikės: 2,5 kg kopūstų; 500 g raudonosios paprikos; 0,5 kg morkų; 0,5 kg svogūnų; 100–150 g cukraus; 200 ml aliejaus; 200 ml 9 proc. acto; 1,5 v.š. druskos.

Kopūstus supjaustykite peiliu arba specialia pjaustykle, morkas sutarkuokite, papriką – griežinėliais, svogūną – pusžiedžiais. Viską sudėkite į didelį puodą, supilkite cukrų, aliejų, actą, druską ir rankomis viską gerai sumaigykite, kad suminkštėtų kopūstai ir atsirastų sultys.

Mišrainę dėkite į iškaitintus stiklainius labai gerai pagrūsdami, kad neliktų oro tarpų ir užsukite dangteliais. Laikykite šaldytuve arba vėsioje vietoje.


Rašyti komentarą...
R
Rolanda
2020-09-24 07:15:17
Pranešti apie netinkamą komentarą
Aš svogūnų nededu, palaikau 12val.pamaišydama,truputi pakaitinu, jokių būdu ne virt...ir tada į stiklainius
Atsakyti
-1

Z
Zita B.
2020-09-23 20:37:43
Pranešti apie netinkamą komentarą
Darau jau daug metų, tikrai labai skanu
Atsakyti
0

N
Nijolė
2020-09-24 21:15:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
Viskas išbandyta ir labai skanu
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (12)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų