REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Paskutinį vasaros šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui žadamas permainingas, daug kam pravers atidesnis dėmesys aplinkiniams, vertėtų nepersidirbti. Kai kuriems šis metas - itin sėkmingas ilgalaikiams planams kurti. 

Paskutinį vasaros šeštadienis ne vienam Zodiako ženklui žadamas permainingas, daug kam pravers atidesnis dėmesys aplinkiniams, vertėtų nepersidirbti. Kai kuriems šis metas - itin sėkmingas ilgalaikiams planams kurti. 

REKLAMA

Avinas

Ieškokite pagalbos, paramos, aiškinkitės teisybę. Palanku tvarkyti sudėtingus reikalus. Daugiau laimėsite, jei stengsitės prisitaikyti prie partnerių ir antrosios pusės: šiandien viskas vyks sklandžiai, bet taip, kaip siekia jūsų partneriai, kolegos, o ne jūs.

Tauras

Gana sudėtinga diena, kai ne viskas pavyksta taip, kaip norisi, kai tenka susidurti su įsikišimu į jūsų reikalus, kieno nors kontrole, patikrinimu, kai reikia (ar esate priversti) ko nors atsisakyti, kai ką paaukoti. Tačiau galite sulaukti ir netikėtos pagalbos, pinigų (ko gero, iš senų draugų).

Dvyniai

Tai palanki diena įstrigusiems reikalams tvarkyti. Verta susitikti su įtakingais asmenimis, galinčiais padėti plėsti veiklą. Galima ir netikėta dovana ar nelaukti pinigai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Pasistenkite aplinkinius ir artimuosius įtikinti, kad esate pasiruošę permainoms, reikalingoms bendram labui. Kita vertus, neskubinkite įvykių, leiskite subręsti situacijai, ir svarbus reikalas išsispręs jūsų naudai.

REKLAMA

Liūtas

Tinka kurti ilgalaikius veiklos planus, projektus arba juos siūlyti ir aptarinėti. Ieškokite naujų galimybių veiklai plėsti, kreipkitės finansinės paramos, kurkite verslo planus. Šiandien atsiskleis tikrieji jūsų draugai, paaiškės, kuo galima ir toliau pasitikėti.

Mergelė

Daug ką lems jūsų nuotaika ir artimų žmonių parama. Tik ar būsite už tai dėkingi? Verta labiau pasigilinti į senus darbus, prisiminti senus draugus, pamirštas idėjas. Atidžiai vertinkite bet kokią jus pasiekiančią informaciją.

Svarstyklės

Jaučiatės stiprūs ir iš tiesų nemažai galite. Tiesa, galynėtis su likimu kol kas neverta: per brangiai kainuos. Pasikliaukite savieiga. Tinkamas metas imtis darbų, kuriems negalite prisiruošti. Tai, ką šiandien nuveiksite, bus stabilu, atneš sėkmę, pelnysite aplinkinių pagarbą.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Tinka tvarkyti socialinius reikalus, ieškoti rėmėjų, pagalbininkų (tuo pat metu būkite atidūs, kuo galite kitiems padėti). Tikėtini pasiūlymai, juos verta priimti.

Šaulys

Gali tekti pasikalbėti svarbiu klausimu su tėvais, vadovu ar įtakingu asmeniu. Jei būsite nuoseklūs ir kantrūs, liksite suprasti ir įvertinti, sulauksite norimos pagalbos. Seksis tvarkant įsisenėjusį reikalą.

Ožiaragis

Nors sulauksite pritarimo ir paramos darbe, dalykinei veiklai ne pats geriausias metas: nepersistenkite, nepersidirbkite, kaupkite jėgas, stiprinkite sveikatą, nesiimkite daug darbų, dažniau ilsėkitės ir pasistenkite anksčiau grįžti namo.

Vandenis

Tai, ką šiandien atliksite, su kuo susitiksite, atneš laimę, jus lydės sėkmė. Tai palanki proga svarbiems reikalams (tiek dalykiniams, tiek asmeniniams) tvarkyti. Pasistenkite labiau pasirūpinti tais, kuriuos mylite.

Žuvys

Dirbkite nuoširdžiai, bet nepersistengdami. Svarbiausi bus du dalykai: jūsų sveikata ir darbo kokybė. Pasistenkite labiau suprasti kitus ir pagelbėti, kuo galite. Palanku užsiimti socialinėmis problemomis, analizuoti nepanaudotas galimybes.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų