REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Susigraudinusi mama internete pasidalino gražia žinute, kurią jos terasą įrengę statybininkai paliko jos sūnui. Darbininkai juokaudami nurodė ir mokesčių bei draudimo nuolaidas.

Susigraudinusi mama internete pasidalino gražia žinute, kurią jos terasą įrengę statybininkai paliko jos sūnui. Darbininkai juokaudami nurodė ir mokesčių bei draudimo nuolaidas.

REKLAMA

Mama pasidalino gražiu laiškeliu su „algalapiu“, kurią jos mažas sūnus gavo iš statybininkų, kuriems jis norėjo padėti. Mama paaiškino, kad neseniai statybininkai įrengė jos namų terasą. Juos dirbančius matydamas berniukas labai norėjo jiems padėti. Moteris pasakoja, kad jos sūnus statybininkams uždavė daugybė klausimų ir norėjo padėti padavinėdamas akmenis ir plytas.

Kai darbai buvo baigti, mama rado nuostabią žinutę, kurioje buvo nurodyta jos sūnaus uždirbta „alga“. Šiame lapelyje buvo išvardinti visi darbeliai, kuriuos padarė jos sūnus, kad statybininkams dirbti būtų lengviau. Jų tarpe – „plytelių padavinėjimas“, „cemento maišymas“, „plytų dėliojimas“ ir „klausimų „kodėl?“ uždavimas dažniau, nei sugebėtų bet kas kitas“.

Taškų berniukas gavo ir už paukščių bei vorų fotografavimą, rašoma dailystar.co.uk

Jorkšyre, Didžiojoje Britanijoje, gyvenanti mama Tviteryje pasidalino keliomis nuotraukomis, kurios žaibiškai išplito internete ir surinko daugiau nei 200 000 patiktukų.

REKLAMA
REKLAMA

Ji rašė: „Ką tik baigėsi mūsų terasos pertvarkymo darbai, o mano šešiametis labai norėjo padėti statybininkams, todėl labai apsidžiaugė gavęs šią žinutę. Kokie mieli žmonės. Žinutę radome visai netyčia, paskutinę darbų dieną – koks nuoširdus poelgis.“

REKLAMA

Žinutėje rašoma, kad moters sūnus yra „tikrai nuostabus berniukas“. Statybininkai net pasirūpino, kad jis būtų sumokėjęs socialinio draudimo ir kitus mokesčius! Jie nepamiršo nieko – už pastangas berniukui buvo skirta 10 £ alga.

Daugeliui komentatorių Tviteryje labai patiko ši miela žinutė – visi gyrė gražų statybininkų gestą. Vienas vyras rašė: „Tiesiog nuostabu! Būdamas vos šešerių, berniukas jau žino, kad pinigus reikia užsidirbti ir kad yra toks dalykas, vadinamas mokesčiais, kuriuos mokame už sveikatos draudimą, policijai, ugniagesiams ir visiems kitiems dalykams, kuriuos kartais pamirštama vertinti! Sveikinu mažąjį darbininką su pirmąja alga! Ir linkėjimai šauniajam statybininkui!“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų