Atgal į vaikystę: voveraitės su karštomis bulvėmis tiesiog ištirps burnoje

Grybautojus jau po truputį ėmė džiuginti pirmieji grybų laimikiai miške. Todėl nieko nelaukiant dalijamės su jumis voveraičių receptu, kuris nukels jus atgal į vaikystę. 

Voveraitės su karštomis bulvėmis (Nuotr. worldrecipes.eu)

Ingredientai: 500 gramų voveraičių; 75 gramų sviesto; 1 valgomojo šaukšto miltų; 1 svogūno; 400 mililitrų grietinėlės; druskos; pipirų; bulvių.

Iš pradžių voveraites maždaug 5 minutes apkepame 50 gramų svieste. Pagardiname pipirais. Sudedame 25 gramuose sviesto apkeptą susmulkintą svogūną ir ant nedidelės ugnies troškiname dar maždaug 10 minučių.

Po to nupilame į puodelį voveraičių skystį. Įmaišome į jį miltus bei supilame atgal į voveraites. Išmaišome bei supilame grietinėlę. Pagardiname druska bei užviriname.

Galiausiai patiekiame su virtomis bulvėmis ir skanaujame!

Šaltinis: worldrecipes.eu


Rašyti komentarą...
N
Nesveikas
2020-07-09 02:24:27
Pranešti apie netinkamą komentarą
Kadangi tu šuo tau ir netikęs, grauzk kaulus ir tylek...
Atsakyti
-1

Šuo
2020-07-08 18:22:08
Pranešti apie netinkamą komentarą
Niekam tikes grybas voveruška...Žydai tegul ėda,košernas jiems
Atsakyti
-1

V
Vija
2020-07-09 12:09:14
Pranešti apie netinkamą komentarą
Voveraitė ne lepšis,neištirps.Teks pakramtyti.
Atsakyti
0

SKAITYTI KOMENTARUS (5)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų