REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Trečiadienis Zodiako ženklams leis patirti neišdildomų įspūdžių. Tiesa, kai kuriems iš jų įvyksiančios permainos ar įvykiai gali būti ne itin malonūs.

Trečiadienis Zodiako ženklams leis patirti neišdildomų įspūdžių. Tiesa, kai kuriems iš jų įvyksiančios permainos ar įvykiai gali būti ne itin malonūs.

REKLAMA

Avinas

Šiandien galite daug nuveikti ir daug laimėti, jei nesiblaškysite ir veiksite žinodami, ko norite. Nedvejodami imsitės svarbių darbų.

Tauras

Nusimato neblogos permainos tose srityse, kuriose buvo didžiausi trikdžiai. Tikriausiai pavyks padaryti neblogą įspūdį. Galbūt atsiras galimybė vykti į užsienį.

Dvyniai

Reikalai klostysis nevienareikšmiškai. Subjektyvumas trukdys harmoningai bendrauti, teisingai vertinti kitus. Jeigu norite padaryti gerą įspūdį patinkančiam žmogui, labiau domėkitės juo, o ne galvokite apie save.

Vėžys

Šiandien jums ypač daug reikš artimieji, draugai ir pažįstami. Tikriausiai jie stimuliuos jūsų saviraišką, ambicijas. Galite susitarti dėl tam tikro tarpininkavimo, palaikymo, atgauti seną skolą ar pan.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Neaiški situacija, apkalbos, negalėjimas apsispręsti aktualiu klausimu gali sukelti nerimą. Atsipalaiduokite, jūsų pasąmonė gali padiktuoti genialių išeičių. Galbūt pavyks pademonstruoti meninį skonį, talentą, ypatingą įžvalgą.

REKLAMA

Mergelė

Nuo jūsų nuotaikos ir elgesio šiandien labai daug kas priklausys. Jūsų pasitikėjimas savimi, draugiškumas arba kaprizingumas, šiurkštumas veiks visus aplinkinius. Jie savo ruožtu reaguos atitinkamai.

Svarstyklės

Galbūt pavyks dėl ko nors palankiai susiderėti. Galbūt jums bus suteikta naudinga paslauga. Tikėtini ir įsimintini susitikimai, ypatingos pažintys.

Skorpionas

Diena turėtų būti nebloga. Seksis sklandžiai bendrauti, demonstruoti žinias, reklamuotis, dirbti protinį darbą ir pan. Galimas viliojamas pasiūlymas, gera naujiena.

Šaulys

Emocinį polėkį galite patirti dėl santykių su asmeniu, kuriam esate neabejingi. Nusimato pagunda keisti būstą, keisti sąlygas, gerinti dizainą. Geriau būtų neskubėti ir be blaškymosi apsispręsti, ko norite jūs ir jūsų šeimos nariai.

REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis

Ši diena nepagailės kūrybinio polėkio, tad kai kuriems pavyks savo jausmus, širdgėlą ar viltis paversti meno kūriniais. O galbūt atsiradusį energijos perteklių išliesite sportuodami, lavindami vaikus ir pan.

Vandenis

Nieko neplanuodami laimėsite daugiau. Puiki diena susitikti su seniai matytais draugais. Vakare eikite anksčiau miegoti.

Žuvys

Galite įsivelti į meilės trikampio peripetijas. Tuomet laukia pavydo scenos, santykių aiškinimasis. Kita vertus, neblogai seksis, jei mokėsite prisitaikyti įvairiose situacijose.

Šaltinis: www.vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų