Darže užaugo daugybė svogūnų laiškų ir nežinote, ką su jais daryti? Irina dalinasi patarimu, kaip tinkamai juos užšaldyti.

Irina pasidalijo svogūnų laiškų šaldymo būdu (nuotr. asm. archyvo)

Irina pasidalijo svogūnų laiškų šaldymo būdu (nuotr. asm. archyvo)

„Kadangi šis svogūnų laiškų šaldymo būdas man labiausiai patinka, ir jau pakankamai jų priaugo, tai noriu šiuo receptu pasidalinti su jumis. Gal ir jums patiks“, – rašo ji.

(5 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Irina pasidalijo svogūnų laiškų šaldymo būdu

Jums reikės:

300gr. svogūnų laiškų,

pundelio krapų (galit ir daugiau),

pusės arbatinio šaukštelio maltų juodųjų pipirų miltelių,

nepilno arbatinio šaukštelio druskos,

40gr. atvėsinto sviesto.

„Viską sutryniau su blenderiu, po to košelę sudėjau į ledų formeles ir užšaldžiau šaldiklyje. Kai užstingo, išėmiau iš formelių, sudėjau į maišelius ir sukroviau į šaldiklį.

O naudoju šituos kubelius praktiškai visur, kur reikia svogūnų: sriubos, troškiniai, salotos. Netgi ant juodos duonos užsitepus su sūdytais lašiniukais gardžiai užkandu“, – pasakoja ji.

Šaltinis: vakavimas.lt

Lina
2020-06-14 23:56:22
Super, ačiū už patarimą
Atsakyti
(5 nuotr.)
FOTOGALERIJA. Irina pasidalijo svogūnų laiškų šaldymo būdu
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
Genė 2020-07-01 18:18:28
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Jau išbandžiau,super   ATSAKYTI
Regina 2020-06-21 18:08:29
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Perskaitai youtubej ir perduodi kaip savo   ATSAKYTI
Vale 2020-06-18 22:10:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Super   ATSAKYTI
Didi 2020-06-16 07:52:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Ant duonos sūdyti lašinukai ir sūdyti svogūnų laiškai?idomu čia....   ATSAKYTI
Jonas 2020-06-16 00:21:38
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Atsargiai kad žaibas nenutrenktu   ATSAKYTI
Jūrate 2020-06-16 00:06:48
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Nu fainiai cia !!!   ATSAKYTI
Zita 2020-06-15 11:55:40
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Ačiū labai puikus receptas   ATSAKYTI
Lina 2020-06-14 23:56:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-12
Super, ačiū už patarimą    ATSAKYTI
Arno 2020-06-14 20:47:44
Pranešti apie netinkamą komentarą
-3
Skamba skaniai    ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Raudonųjų serbentų padažas
Šį kartą Irina siūlo pasigaminti tirštą, saldžiarūgščio skonio, raudonųjų serbentų padažą. „Patikėkite, jei pasigaminsite nors vieną mažą stiklainiuką šio padažo ir jį ...
Sumuštiniai su namine užtepėle (Nuotr. Viktorijos virtuvė)
„Suplanuoji vienokius pusryčius, atsidarai šaldytuvą, o ten nieko nėra, ko reikia. Šįryt improvizacija iš turimų produktų. Gavosi puikiai“, – sako tinklaraščio „Viktorijos ...
Tortilija (nuotr. stop kadras)
Kiekvieną vasaros savaitgalį TV3 televizijos eteryje rodoma nauja edukacinė-pramoginė, visai šeimai skirta laida „Kitsy“. Kiekvienoje laidoje paliečiamos vis skirtingos temos, ...
Vištienos petukai (Nuotr. Viktorijos virtuvė)
„Ši vištiena mums yra skaniausias patiekalas. Pradedi ir negali sustoti, kol nesusitinki ties paskutiniu petuku, kuriuo nepasidalini. Šįkart sugudravau ir vištieną kepiau ...
Egzotiškos ančių širdelės  (nuotr. Organizatorių)
TV3 laidos „Skaniai ir paprastai“ vedėjas profesionalus šefas Gediminas nenustoja stebinti ir siūlo pasigaminti Azijos įkvėptus patiekalus. Jie yra nuostabūs tuo, kad visada ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų