REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sekmadieniai skirti naujausioms astrologo Naglio Šulijos prognozėms. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo ateinančią savaitę. 

Sekmadieniai skirti naujausioms astrologo Naglio Šulijos prognozėms. Sužinokite, kas laukia jūsų Zodiako ženklo ateinančią savaitę. 

REKLAMA

Avinas. Nuotaikos kur nors veržtis ar dėl ko nors kovoti tikriausiai nebus, o noro atsipalaiduoti, susigalvoti ką nors malonaus gali būti ne taip jau mažai. Puikus metas dažniau pasimatyti su draugais, nuveikti ką malonaus visiems. Savaitės pabaigoje ateis metas nedideliems darbams namie. 

Jautis. Reikalai lėtėja – naujovių imtis sunku, tačiau tai, ką žinote ir mokate išties gerai, vyks sklandžiai ir greitai. Kažkas panašaus pasakytina ir apie piniginius reikalus, kurių dabar gali būti n e taip jau mažai. Savaitės pabaiga atneš daugiau smagaus bendravimo su draugais. 

Dvyniai. Būsite energingi, veiklūs, greitai ir gražiai tvarkysite visus dalykinius reikalus, kurių dabar bus nemažai. Asmeninis žavesys bus tarsi gero aktoriaus gerai išmokta rolė.  Savaitės pabaigoje veiklos sparta sumažės, sprendimus ims dažniau įtakoti nuojauta, bet būtent ji ir naudos atneš. 

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Dabar būsite kaip žuvis, kuri stebi gyvenimą pro akvariumo stiklą – tai kas vyksta išorėje jus pačius menkai tepalies. Savaitės pabaigoje prasidės – tapsite daug veiklesni, daug judresni ir entuziastingai bendraudami kibsite į susikaupusius darbus bei reikalų tvarkymą. 

REKLAMA

Liūtas. Būsite energingi, veiklūs, daug ir mielai bendrausite su draugais, kaimynais ar jums kuo nors įdomiais žmonėmis. Palankus metas ko nors mokytis ar patiems dalytis žiniomis. Viskas vyks lengvai, netgi su tam tikru asmeninio žavesio atspalviu. Nedidelės finansinės naudos gali atnešti savaitės pabaiga. 

Mergelė. Gali būti, jog darbe, profesijos srityje bus nemažai visokios veiklos, svarbių ir mažiau svarbių darbų, kurių teks imtis. Savaitės pabaigoje entuziazmas kiek atslūgs, norėsis šiek tiek atsitraukti, pažvelgti į tai, ką darote, šiek tiek iš šono. Mielosios antrosios pusės veiklumas kol kas netrukdys. 

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Didžiąją savaitės dalį nieko ypatinga nevyks – nuotaika bus puiki, vyraus įprasti darbai, kurie vyks kažkaip tingiai, ramiai. Savaitės pabaigoje paaiškės, kad prasideda vasaros darbų sezonas. Kol kas startuos nedideli darbai ir reikalai, bet yra aišku, kad netrukus jų bus daugiau. 

Skorpionas. Didžioji savaitės dalis nei šiokia, nei tokia – be svarbių darbų ar įvykių. Vis dar patiks smagiai pajudėti, bet tai ne nauja. Nauja bus tai, kad savaitės pabaiga gali atnešti daugiau aiškumo dėl būsimų kelionių ir dalykinių ryšių su svetur esančiais asmenimis. 

Šaulys. Tęsiasi tęsinių laikas: jis vis dar palankus svarbiems, jėgų ir nusiteikimo reikalaujantiems darbams, pertvarkymams namie, jis vis dar palankus bendrauti ir palaikyti asmeninius ryšius su svarbiais, reikalingais jums asmenimis. Savaitės pabaigoje ši tendencija pradės silpti. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Ši savaitė gali atnešti nemažai bruzdesio – nedideli, tačiau gana svarbūs darbai, visokie įsipareigojimai rikiuosis į eilutę ir reikalaus imtis visko iš eilės. Palankus metas užsiimti su sveikata, sveikatingumu susijusia veikla. Savaitės pabaiga atneš svarbių susitikimų, pasikeitimų nuomonėmis ir pan. 

Vandenis. Tęsiasi laikas, kai smagių, malonių dalykų susigalvoti ir jų imtis yra daug lengviau, nei kibti į rimtus darbus. Žinoma, tokiu metu puikiai sekasi tiems, kurių veikla susijusi su kūryba. Asmeninis gyvenimas irgi klestės, tęsiasi palankus metas rūpintis finansiniais reikalais. 

Žuvys. Būsite energingi, veiklūs, puikios sportinės formos, todėl puikiai seksis tie darbai ar kita veikla, kurios imsitės ir kurią prižiūrėsite patys, asmeniškai. Labai gerai seksis ir tiems, kurie užsiėmę savo šeimos, būsto reikalais ar nekilnojamuoju turtu. Savaitės pabaiga atvers sąlygas smagioms vasaros pramogoms, kurių tik daugės.   

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų