„Šventinio Velykų stalo patiekalas – gardūs įdaryti kiaušiniai. Šis receptas tiks ir po Velykų, kai lieka kiaušinių, o valgyti įprastai jų jau nebesinori“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

Įdaryti kiaušiniai (Nuotr. Rasos virtuvės užrašai)

Įdaryti kiaušiniai (Nuotr. Rasos virtuvės užrašai)

Reikės: Kiaušinių (kietai virtų) – 8 vnt.; Rūkytos šoninės plonai pjaustytų juostelių (pakepintų) – 4–5vnt.; Marinuotų mažų agurkėlių – 2 vnt.;  Majonezo – 1/4 puodelio(1 puodelis 240 ml); geltonųjų garstyčių – 1/2 arb.šaukštelio; Marinuotų agurkėlių skysčio – 2 arb.šaukšteliai; Druskos, pipirų – pagal skonį; Česnakų miltelių – 1/8 arb.šaukštelio; Džiovintų saldžiosios paprikos miltelių (pabarstymui).

GAMINIMAS

Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsusius nulupkite, perpjaukite išilgai perpus ir iš baltymų puselių išimkite trynius. Baltymų puseles išdėliokite lėkštėje.

Gaminame įdarą: trynius dėkite į dubenį, ir juos sutrinkite šakute. Į trynius dėkite majonezą, garstyčias, marinuotų agurkėlių skystį, berkite druską, žiupsnį pipirų, česnako miltelių ir viską gerai išmaišykite. Suberkite smulkiai supjaustytus marinuotus agurkus, išmaišykite.

Baltymų puseles pripildykite įdaru, galite tai daryti šaukšteliu, galite išspausti pro konditerinį maišelį.Užberkite kepintos šoninės gabaliukų. Papuoškite laiškiniais česnakais.

Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai

........
2020-04-08 16:31:15
Mums skaniausi tai, rukyto kumpio, šonines arba dešros, lydyto surio, kiausiniu tryniai ir truputis cesnako, viska susmulkint, sumaisyt su majonezu ir sukraut ant baltymu, uzbarstyti kas kaip megsta arba nieko nebarstyti.... oi skanu:)))))
Atsakyti
Patogiausias būdas sužinoti daugiau - sekti naujienas mūsų „Facebook“ paskyroje!
mociute 2020-04-10 09:01:26
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Gardumelis   ATSAKYTI
........ 2020-04-08 16:31:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
0
Mums skaniausi tai, rukyto kumpio, šonines arba dešros, lydyto surio, kiausiniu tryniai ir truputis cesnako, viska susmulkint, sumaisyt su majonezu ir sukraut ant baltymu, uzbarstyti kas kaip megsta arba nieko nebarstyti.... oi skanu:)))))   ATSAKYTI
Jūs visada laukiami balvonai. 2020-04-08 00:22:22
Pranešti apie netinkamą komentarą
-1
Jau apsiseilėjau.! Myliu savo ar   ATSAKYTI

Top Video

TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Pajūryje nebelieka vietos: poilsiautojų Palangoje ir Šventojoje daugėja kasdien
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Advokatas prabilo apie liudijimus, ką Pinikas darė prie žuvusios Didžiūnaitytės kūno
DABAR RODOMA
TV3 žinios. Nušauto policininko šeimą pasiekė piniginė parama: iš viso – kiek daugiau nei 33 tūkst.
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Dėl vietoj dušinių Palangoje išdygusio namo surengta akcija: žmonės atėjo pasiruošę išsimaudyti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Kaimynai sukrėsti dėl pro langą iškritusio ir žuvusio penkiamečio: tėvai vaikais labai rūpinosi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Su oro balionais į audrą patekę dalyviai papasakojo, ką patyrė skubiai leisdamiesi
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Punios šilas ir vėl specialistų akiratyje: šile įsisiautėjo kenkėjai
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Vos tik paskelbus sprendimą apie atidaromą sieną, lietuviai patraukė į Lenkiją
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Lietuva dėl Astravo sulaukė paramos iš Lenkijos: žada taip pat nepriimti
DABAR RODOMA
TV3 Žinios. Per Kuršių marias kelte plaukę keleiviai sulaukė netikėtos staigmenos
REKLAMA
Šašlykai (Nuotr. Kviečiu į virtuvę)
„Pirmieji šašlykai, kuriuos išmokau raugti buvo būtent šis receptas su garstyčiomis, pomidorų padažu ir majonezu. Taip, būtent su majonezu. Paskui kažkuriam laikui šiuos ...
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
„Užteks pamarinuoti, kol iškeps mėsa ant žarijų“, – sako recepto autorė. Ingredientai: 2 svogūnai; 40ml acto 7%; 100ml verdančio vandens; 1a.š. druskos; 2a.š. cukraus; ...
Šaltai rūkytos skumbrės mišrainė su rudaisiais ryžiais (Nuotr. Skanūs kąsneliai)
Vasaros tikriausiai dažnas negalėtų įsivaizduoti be šviežiai rūkytos žuvies. Būtent ji puikiai tiks ir vasariškai mišrainei, kurios receptu su skaitytojais dalijasi ...
Makaronai  (nuotr. Shutterstock.com)
Daugelis lietuvių garbina itališką virtuvę, tačiau būtiniausių žinių apie esminį šios virtuvės ingredientą – makaronus – jiems labai trūksta. Lietuviams makaronai vis dar ...
Naminiai ledai (Nuotr. Gamink su Audrone)
„Turėdama kokosų pieno, beje, jo virtuvėje turiu visada, nusprendžiau pagaminti ledų. Beje, jei nešaldytumėte, tuomet turėtumėte ir puikų kokteilį. Šįsyk aš pasigaminau ...
REKLAMA

×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų