REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Romantiški santykiai pilni iššūkių ir kompromisų. Nuo mokymosi priimti mažus nesklandumus ir peržengti visus dalykus su kuriais sutinkate ir nesutinkate, suprantate, kad santykiai, kurie nėra vien saulės spinduliai, vaivorykštės ir saldainiai, rašo yourtango.com.

Romantiški santykiai pilni iššūkių ir kompromisų. Nuo mokymosi priimti mažus nesklandumus ir peržengti visus dalykus su kuriais sutinkate ir nesutinkate, suprantate, kad santykiai, kurie nėra vien saulės spinduliai, vaivorykštės ir saldainiai, rašo yourtango.com.

REKLAMA

Žinoma, įsimylėjimas ir įsipareigojimas vienam žmogui gali būti jaudinantis jausmas, tačiau tai nereiškia, kad viskas bus lengva.

Pasižiūrėkite į šį paveikslėlį ir užsirašykite, ką išvydote pirmiau – tai atskleis, ką jūs slepiate nuo savo mylimojo.

Jeigu pirmiau pamatėte...

1. Vyro veidą

Jei pažvelgėte į šį paveikslėlį pirmiausiai pamatėte vyro veidą, esate toks žmogus, kurio dėmesys ir entuziazmas verčia juos maloniai pažinti.

Jūs gyvenate akimirkoje. Jums nepatinka permąstyti savo neigiamų patirčių, nesvarbu, ar jie iš jūsų, ar iš kito žmogaus praeities. Jums gyvenimas yra skirtas gyventi šia diena, o negalvoti apie tai, kas jau buvo. Jūsų nuomone, tai vienintelis būdas jaustis laisvai.

REKLAMA
REKLAMA

Tai ką stengiate nuslėpti santykiuose, yra jūsų baimė būti vertinamam pagal turimą emocinį bagažą.

Tai normalu ir natūralu, kad prieš užmezgant naujus santykius turite susikaupę ir ankstesnių romantiškų santykių išgyvenimus.

REKLAMA

Manote, kad bandydami tai nuslėpti atrodysite „normaliau“, tačiau iš tikrųjų tai tik sukuria atstumą tarp jūsų ir dabartinio jūsų partnerio, o ilgainiui gali pakenkti ir tolimesniam santykių vystymuisi.

2. Mažą berniuką

Jei pažvelgėte į šį atvaizdą ir pamatėte mažą berniuką, turite linksmą ir šmaikščią širdį.

Niekas nedaro jūsų laimingesnio, nei tiesiog apsupi save su žmonėmis ar daiktais, kuriuos mylite. Jums nepatinka būti dėmesio centre, bet tai nereiškia, kad jums nepatinka jausmas, kai esate minioje pažįstamų ir mylimų veidų.

REKLAMA
REKLAMA

Būdamas santykiuose labiausiai bijote pasirodyti per daug suaugę.

Galbūt esate suaugęs žmogus, tačiau niekada nesijautėte toks. Jūs mokate savo sąskaitas ir einate į darbą, tačiau atrodo, kad jūs tiesiog darote šiuos dalykus, kad visus suklaidintumėte, jog užaugote.

Tiesa ta, jūs tiesiog bijote, kad jei mylimas žmogus nesijaučia esąs reikalingas, neturėsite daugiau ko pasiūlyti.

3. Paveikslą

Jei paveikslą pamatėte pirmiausiai, esate tas žmogus, kuris yra pats laimingiausias svajodamas.

Žinoma, jūs mylite savo partnerį ir esate labai prisirišęs prie savo draugų, tačiau tai ne visada reiškia, kad jūs iš tikrųjų ieškote galimybės praleisti laiką su jais.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Laimingiausias esate bendraudamas tiesiog elektroniniu paštu ar susirašinėdami laiškais ir nežinodami, ką galima gauti iš tikrųjų pamačius vienas kitą..

Jūs nuo partnerio slepiate laiko poreikį sau.

Buvimas savimi daro jus laimingesnius ir leidžia pailsėti bei pasikrauti, tačiau tai nėra kažkas, kuo didžiuojatės. Tiesą sakant, anksčiau jums dažnai buvo sakoma, kad tai  neteisinga ir (arba) savanaudiška.

Jūs neturėtumėte jausti jokios gėdos, kad jums reikia laiko ir erdvės sau, tačiau apie tai turėtumėte būti atviri nuo pat pradžių. Jei negalite paprašyti to, ko jums reikia, negalite pykti, kai to negaunate.

4. Dvi lūšnas

Jei pamatėte namelius pirmiau, esate asmuo, kuris tikriausiai buvo apkaltintas vieną ar du kartus (arba tris kartus, gal keturis) buvęs „per daug jautrus“.

REKLAMA

Jūs – jaučiate stiprius jausmus ir išreiškiate save. Tai yra buvimas žmogumi ir tame nėra nieko keisto ar blogo. Beje, kai viską jaučiate taip jautriai, gyvenimas gali būti gana niūrus, todėl atsiminkite tai.

Santykiuose stengiatės vengti tiesioginio konflikto.

Jums nepatinka būti kritikuojamiems. Bet jums net konstruktyvi kritika gali atrodyti kaip žiaurus išpuolis, skirtas jus sumenkinti.

Pyktis yra pagrįstas jausmas, kai turite pagrįstą priežastį tai pajausti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų