REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Sausio 20 horoskopas 12 zodiako ženklų:

REKLAMA

Avinas

Šiandien būkite kuo atidesni su svetimomis vertybėmis, nesugadinkite, nepameskite. Venkite aplaidumo, jeigu reikės spręsti kokį nors supainiotą reikalą, paruošti ar išnagrinėti svarbų dokumentą ir pan.

Jautis

Šiuo metu tvirčiau laikykite vadeles, kad nenuklystumėte nuo teisingo kelio ir neprisidarytumėte problemų ateičiai. Jūsų geri ar blogi ketinimai, iniciatyva neliks neįvertinti. Galite gauti žinią iš toli esančio dominančio asmens.

Dvyniai

Šiandien būsite valdingi, ambicingi, aiškiai žinosite, ką turite nuveikti, ir to sieksite. Tačiau nusimato trukdymų. Gali pasirodyti, kad kiekvienas jūsų žingsnis stebimas ir sekamas. Kažkas taikysis pakišti jums koją.

Vėžys

Šiandien problemų galite turėti per kitų žmonių arba savo neapdairumą, nesąžiningumą. Nepatikimos pasirodys kai kurios naujos pažintys, jei jos susijusios su finansiniais reikalais. Būkite racionalūs, konkretūs, nežarstykite nepagrįstų pažadų.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Šiandien padidės nelaimingų atsitikimų, seksualinės prievartos, nuostolių rizika. Venkite ekscentriškumo, konfliktų, avantiūrų. Į namus nesineškite dalykinių problemų ir nevarginkite artimųjų, nuolat apie jas kalbėdami.

REKLAMA

Mergelė

Šiandien stenkitės tvarkingai užbaigti darbus, sutvarkyti dokumentus. Galbūt pagaliau gausite tai, ko nusipelnėte savo pastangų dėka. Būsite kupini kūrybinės energijos, meilės vilčių, noro flirtuoti, sportuoti, pramogauti.

Svarstyklės

Gali būti, kad rasite naują ar papildomą uždarbio šaltinį, jeigu to siekėte. Nors jausitės teisūs ir jums seksis kitus įtikinti, verčiau nepiktnaudžiaukite savo padėtimi, ryšiais, nes tai gali atsisukti prieš jus.

Skorpionas

Dėl per didelės nervinės įtampos arba išsiblaškymo šiandien sunkiau bus rasti bendrą kalbą su aplinkiniais bei konkuruoti dėl norimo dalyko. Vienaip ar kitaip gali išsispręsti tolesnės asmeninių santykių eigos ir profesinės padėties klausimai.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Aktyvi, kūrybiška diena, slepianti savyje nemažai pavojų. Norėsis apeiti draudimus, nepaisyti taisyklių bei normų, siekiant greito pasipelnymo ir kt. Ši diena žada įvairias peripetijas ir asmeninių santykių srityje.

Ožiaragis

Būsite nusiteikę rimtai veiklai, netrūks kūrybingumo ir noro pasireikšti. Tačiau darbo reikaluose ne viskas judės taip sklandžiai, kaip norėtųsi. Galimas stiprybės ir diplomatijos reikalaujantis pokalbis.

Vandenis

Nenoras nusileisti, įsigilinti į kito žmogaus būseną arba akivaizdus siekimas suerzinti, pažeminti atneš negatyvių padarinių asmeninių santykių srityje. Nuo jūsų elgesio labai priklauso, ką gausite iš aplinkos ir ką prarasite.

Žuvys

Apgaulingos naudos laikas, kada viskas atrodo geriau, nei yra. Nerizikuokite pinigais. Stenkitės neapgalvotais žodžiais nepabloginti santykių su partneriais, artimaisiais, mylimu asmeniu.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų