REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia artimiausią savaitę, metas žvilgtelti į Naglio Šulijos astroliginę prognozę. Sužinokite dabar.

Jei nekantraujate sužinoti, kas jūsų laukia artimiausią savaitę, metas žvilgtelti į Naglio Šulijos astroliginę prognozę. Sužinokite dabar.

REKLAMA

Avinas. Darbe, profesijos srityje viskas kažkaip rimsta, palankesnismetas kažką užbaigti, bet ne pradėti. Tikriausiai atsiras ne viena priežastis susitikti su atimais draugais, aptarti bendrus reikalus ir būsimą veiklą. Savaitės pabaigoje patartina santūriau žvelgti į kai kuriuos asmeninius santykius. 

Jautis. Darbe gali daugėti veiklos, tačiau vyraus nedideli darbai ir greitai sutvarkomi reikalai, tad pasistengus galima spėti visur ir viską. Ką veikti po darbo – problema, mat įkvėpimo ką nors daryti namie ar kitur įkvėpimo bus nedaug. Savaitės pabaiga – neaiškios kilmės susierzinimo metas. Galimos ir pasekmės.

Dvyniai. Darbe gali būti ne tiek darbų, kiek kažkokios smagios veiklos. Svarbu nepasilikti jos savaitgaliui – tai nebus sėkmės metas. Tačiau dabar – labai palankus laikas kelionėms, kurių metu dera ir aktyvus poilsis, ir pažintinė veikla. Dalykiniai ryšiai su užsieniu irgi klostytųsi kuo puikiausiai.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys. Dienos slinks gana ramiai – darbe darbo ne per daugiausia, namie irgi viskas savo vietose. Neblogas metas rūpintis sveikata, sveikatingumu (ir savu, ir nebūtinai), taip pat yra geras metas smagiai kelionei, tačiau savaitės pabaigoje prireiks apdairumo - gali būti kliūčių.

REKLAMA

Liūtas. Dabar bus svarbu bendrauti – galimi svarbūs, įdomūs susitikimai, vertingi pokalbiai, kurių metu galima gauti naudingų žinių apie tai, kas jums svarbu, o po savaitgalio ateis geras metas sudaryti naudingas sutartis. Tikriausiai vis dar patiks sportinio tipo pramogos.

Mergelė. Nedideli darbai, kasdieniai reikalai plauks ganėtinai srauniu srautu. Apie save gali priminti ir kai kurios pareigos. Tačiau viską tvarkysite greitai, sklandžiai, tad ir nepervargsite. Tęsiasi palankus metas svarbiems darbams namie. Asmeninius santykius saugoti reikės savaitgalį.

REKLAMA
REKLAMA

Svarstyklės. Metas linksmas ir smagus, siūlantis daug juoko, kūrybos ir galimybių smagiai pasilinksminti. Puikiai reikalai klostysis tiems, kurių veikla susijusi su viešumu, scena ir panašiais dalykais. Tikėtina, kad rūpės sveikatos reikalai – iki savaitgalio jie klostysis gana sėkmingai.

Skorpionas.  Vis dažniau rūpės namai, giminės ar šeimos reikalai, galbūt su būstu susijusios aplinkybės – visu šiuo „ūkiu“ rūpintis bus ir smagu, ir naudinga. Rūpės ir piniginiai reikalai – greiti, ryžtingi veiksmai šioje srityje bus naudingi. Apdairumo išlaidaujant prireiks savaitės pabaigoje.

Šaulys. Būsite energingi, veiklūs, drąsūs, puikios sportinės formos, dėl to puikiai seksis tai, ko imsitės, ką prižiūrėsite patys. Taip pat rūpės ir namai, šeimos reikalai – norėsis, kad viskas čia būtų kuo gražiau ir kuo jaukiau. Šiuos du dalykus bus sunku suderinti savaitės pabaigoje.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Ožiaragis. Yra nemaža tikimybė, kad dabar rūpės piniginiai, turtiniai reikalai. Juos tvarkysite greitai, apsukriai ir su įkvėpimu, tad ir naudos ilgai laukti nereikės. Taip pat dabar patiks bendrauti, plėsti kultūrinį akiratį. Tai tikrai bus smagu, bet savaitės pabaigoje sklandumo gali pristigti.

Vandenis. Būsite puikios nuotaikos, veiklūs, linksmi, mikliai tvarkysite visokius reikalus, kurių dabar kaip tik gali būti nemažai. Tai bus naudinga – piniginiai reikalai atrodys visai neblogai, tačiau pajamų ir išlaidų balansas gali gerokai susvyruoti savaitės pabaigoje.

Žuvys. Tikėtina, kad darbe bus ne tik nemažai darbo, bet ir noro pasirodyti tikrai efektyviai bei šauniai. Baigus darbus, būsite jausmingi, meniški, norėsis mėgautis gyvenimo malonumais. Šiuos du dalykus suderinti sunkiai pavyks savaitės pabaigoje, teks rinktis kažką viena.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų