REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai žvaigždės Zodiakus apdovanos geromis emocijomis ir sėkme. Tačiau ne „už ačiū“. Tam, kad tai pasiektumėte, turėsite įsiklausyti, padėti, suprasti. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

Diena, kai žvaigždės Zodiakus apdovanos geromis emocijomis ir sėkme. Tačiau ne „už ačiū“. Tam, kad tai pasiektumėte, turėsite įsiklausyti, padėti, suprasti. Bet apie viską plačiau dienos horoskope 12-kai Zodiako ženklų.

REKLAMA

Avinas

Sėkmės metas. Kad ir kuo užsiimsite, viskas pavyks, o pats geriausias laikas prasidės popiet. Labiau įsiklausykite į mylimo asmens, savo vaikų kalbas: galite suprasti tai, kas iki šiol jums buvo paslaptis.

Tauras

Būkite kuklesni, atsargesni, nuosaikesni ir nepervertinkite savo galimybių. Vakarą geriausia praleisti su draugais, su kuriais norite šiltesnių santykių.

Dvyniai

Galvokite apie šviesesnius dalykus, nebendraukite su tais, kurių nemėgstate. Su niekuo nesiginčykite pirmą dienos pusę. Kita vertus, nepanikuokite, jei ką negero sužinosite apie artimą žmogų: jau vakare paaiškės, kad tai piktos ir kvailos kieno nors šnekos ir kad visada yra išeitis.

REKLAMA
REKLAMA

Vėžys

Sėkmės metas atėjo, popiet imkitės pačių svarbiausių reikalų, spręskite ne tik dalykines, bet ir asmenines problemas. Jūsų populiarumas bei įtaka išaugs. Antroje dienos pusėje įsitikinsite, kad nėra to blogo, kuris neišeitų į gera.

REKLAMA

Liūtas

Galite rimtai vertinti pasiūlymus, gautus iš užsieniečių. Namuose gera proga užguitoms moterims susigrąžinti savo pažeistas teises... Vakare tikėtinos smagios staigmenos svečiuose.

Mergelė

Gerų permainų metas, ypač tikėtina vyrams. Šiandien drąsiai kovokite už save. Palanku prašyti finansinės pagalbos. Vakaras geras dalyvauti pobūviuose.

Svarstyklės

Geras laikas, tiesa, nesitikėkite greitų rezultatų. Ką dabar padarysite, taps svarbu ne šią akimirką, o vėliau. Pirmą dienos pusę labai nesiveršite į priekį ir neskubėsite: netikėtumai jus gali išmušti iš vėžių.

REKLAMA
REKLAMA

Skorpionas

Iki pietų geriau nesiimti nieko svarbaus, darykite tik tai, ką įprastai darote. Nepasiduokite liūdnoms mintims. Vakarop paslaptingu būdu viskas ims spręstis bei keistis į gera. Laukia nepaprasta žinia, malonus susitikimas.

Šaulys

Visiems nebūsite geras, teks rinktis. Netikėtas susitikimas ar kokia nors naujiena gali priversti apsigalvoti dėl reikalo, apie kurį seniai galvojote. Galite sulaukti vertingos dovanos, naudingo pasiūlymo ar patarimo.

Ožiaragis

Geri pokalbiai, naudingos pažintys. Reikalus pavyks sutvarkyti greitai ir puikiai. Galite sulaukti pagalbos iš seno bičiulio.

Vandenis

Elkitės ramiai, nieko nekeiskite, geri dalykai ateis savaime. Diena nėra tinkama rodyti iniciatyvą, ko nors atkakliai siekti. Vertėtų įsidėmėti dalykus, kurie šaus į galvą ar kuriuos išgirsite popiet.

Žuvys

Skirkite savo jėgas bei visą dėmesį namams, šeimai. Geras laikas kokiam nors pirkiniui įsigyti.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų