REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
8
Bunkė apie išėjusį Cololo: dėl savo šeimos jis darė viską (nuotr. tv3.lt)

Šį savaitgalį laidojimo namuose Druskininkuose atsisveikinama su netikėtai mirusiu humoristu, televizijos laidų ir renginių vedėju Vitaliju Cololo. Tarp atvykusių atsisveikinti buvo galima sutikti ir dainininkę Nataliją Bunkę. Moteris kalbėdama sunkiai tvardė ašaras. 

8

Šį savaitgalį laidojimo namuose Druskininkuose atsisveikinama su netikėtai mirusiu humoristu, televizijos laidų ir renginių vedėju Vitaliju Cololo. Tarp atvykusių atsisveikinti buvo galima sutikti ir dainininkę Nataliją Bunkę. Moteris kalbėdama sunkiai tvardė ašaras. 

REKLAMA

Moteris teigia, kad ši žinia ją pritrenkė. Apie savo draugo ir scenos partnerio mirtį ji sužinojo apie tai perskaičiusi žiniasklaidoje.

„Iš tikrųjų labai nesinori liūdėti, bet tai paskutinis kartais, kai tenka jį prisiminti“, – sielvarto neslėpė žinoma moteris.

N. Bunkė pasakoja, kad ši žinia ją pritrenkė ir buvo visiškai netikėta. Paskutinis jos pokalbis su V. Cololo vyko penktadienį, vos kelios dienos prieš jam iškeliaujant Anapilin. Moteris prisimena, kad tuomet jo balsas buvo labai silpnas. 

„Kai mes kalbėjomės paskutinį kartą jis buvo reanimacijoje. Pas mus gruodis buvo suplanuotas, turėjome koncertuoti“, – apie bendrus ateities planus pasakoja ji.

REKLAMA
REKLAMA

Tramdydama ašaras N. Bunkė apie mirusį scenos partnerį atsiliepia tik pačiais geriausiais žodžiais. Pasak jos, jo šeima atrodė it tikras pavyzdys – tvirta ir mylinti.

REKLAMA

„Puiki šeima. Nuostabi šeima. Vitalijus labai mylėjo savo žmoną, savo dukrą. Stengėsi dėl savo šeimos visada. Kiek aš jį pažįstu, daugiau nei  10 metų, jis darė viską, kad šeimai būtų geriau, kad jie keliautų, kad visi būtų kartu. Labai stengėsi dėl šeimos“, –  sako N. Bunkė.

Artimieji, draugai bei gerbėjai dar gali su juo atsisveikinti sekmadienį. Iki pat 21 valandos jo urna su pelenais stovės Druskininkinkų laidojimo namuose „Nutrūkusi styga“ (Veisiejų g. 36).

Šeštadienį su V. Cololo atsisveikinti atvyko Dainius Martinaitis, Vytautas Šiškauskas, Karolis Sakalauskas, Greta Lebedeva, Aleksandras Kazakevičius. Sekmadienį – Gediminas Juodeika ir Živilė Jonikaitė, Ugnius Kiguolis bei daugelis kitų.

REKLAMA
REKLAMA

„Žinokite, labai sunku kalbėti. Mes jį prisiminsime taip, kaip mes jį prisimename. Gyvenimo nugyventa daug. jis buvo neeilinė asmenybė. Nebuvo jis pilkas. Iš tikrųjų, kaip ir kiekviena mirtis, ne laiku ir ne vietoj, ir per anksti', – apie tai, kaip prisimins V. Cololo kalbėjo G. Juodeika.

Pirmadienį, gruodžio 9 d. 13 val., V. Cololo bus palaidotas Druskininkų „Ratnyčios“ kapinėse. Artimieji labai prašo pagerbti Vitalijaus atminimą tik kukliu baltu gėlės žiedu ir žvakute. 

„Jis buvo tikrai labai nuoširdus, geras žmogus. Esame su jo patyrę ir kelionių, ir projektą. Tiesiog, suprantat, tas toks ryšys šiaip neatsiranda. Po projekto mes su juo tikrai labai susidraugavome ir mūsų draugystė buvo labai šilta iki šios dienos“, – vakar apie Cololo sakė A. Kazakevičius.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

K. Sakalauskas su Cololo siejo savo ateitį bei darbus. „Turėjome daug minčių, daug idėjų, planavome jas įgyvendinti. Laukėme jo sugrįžtant, ruošėmės grįžti prie bendro stalo, aptarti ateities planus, tolimesnius darbus“, – sakė jis pridėdamas, kad visa tai susiję nebūtinai su televizija, kurioje abu dirbo anksčiau.

„Galvojome apie liksmus dalykus, linksmus darbus, tai, kas patinka visuomenei. Viskas, kas susiję su humoru, buvo mūsų mėgstama sritis, mūsų arkliukas“, – sakė jis. 

Paklaustas, koks V. Cololo išliks atmintyje, K. Sakalauskas sakė, kad linksmas, geras ir nuoširdus bičiulis. Jis pridėjo, kad su Vitalijumi yra pažįstamas virš 12 metų.

REKLAMA

„Bičiuliavomės. Ir, kaip sakau, galbūt prisijuokavome, nes esame juokavę, kad su mūsų profesija pensijai taupyti neapsimoka, kada maišos dienos, naktys. Nervų daug kainuoja. Labai gaila, kad tie žodžiai, sakykime, taip ir išsipildė. 45 metai yra per anskti. Sunku vis dar tai suvokti“, – šeštadienį sakė D. Martinaitis.

Šeima nuoširdžiai dėkoja visiems už palaikymą, bet prašo gerbti privatumą ir šį skausmingą laikotarpį leisti jiems ramiai gedėti. „Dėkojame visiems už palaikymą. Jaučiame visų Jūsų paramą. Netikėta Vitalijaus mirtis pribloškė mus visus. Vis dar bandome suprasti ir įsisąmoninti tai, kas įvyko. Bet kalbėti apie tai per sunku. Todėl prašome nedraskyti širdies skambučiais ir klausinėjimais“, – prašė velionio žmona Inga.

REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad Vitalijus kartu su žmona Inga atostogavo Ispanijoje ir lankėsi pas artimą bičiulį Valdą Burnį, dar žinomą kaip grupės „Išjunk šviesą“ vokalistą. Vyras mirė Ispanijoje, kur jam buvo atlikta operacija.

„Taip atsitiko, visiems šokas. Viskas labai netikėta, nieko negaliu papasakoti. Šeimos pageidavimu, kol kas jokių komentarų negaliu duoti. Esu šalia, yra kitų rūpesčių, viskas įvyko greitai ir netikėtai“, – apie situaciją kalbėjo Valdas.

Druskininkuose gimęs graikų kilmės V. Cololo dirbo TV3 televizijoje, kurioje vesdavo įvairias pramogines laidas, dalyvavo televizijos projektuose, taip pat vaidino kino filmuose.

Rugpjūčio 3-iąją garsiam vyrui suėjo 45-eri. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų