REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Vangelia Gušterova, dar žinoma kaip Vanga, yra žymi aiškiaregė iš Bulgarijos. Ji gimė 1911 metais ir mirė 1996 metų rugpjūčio 11 dieną.

Vangelia Gušterova, dar žinoma kaip Vanga, yra žymi aiškiaregė iš Bulgarijos. Ji gimė 1911 metais ir mirė 1996 metų rugpjūčio 11 dieną.

REKLAMA

Būdama 12 metų ji apako, sužinojusi, kad Dievas davė jai ypatingą dovaną. Ši aiškiaregė išpranašavo daugelį įvykių, kurių didžioji dalis jau yra išsipildžiusi, rašoma yearly-horoscope.org.

Jau išsipildžiusių pranašysčių tarpe - Sovietų Sąjungos žlugimas, 2001 metų rugsėjo 11-osios įvykiai, princesės Dianos mirtis, Černobylio katastrofa.

Žymiosios aiškiaregės gerbėjai teigia, kad kol kas išsipildo 85% jos pranašysčių. Teigiama, kad Vanga tiksliai numatė rugsėjo 11-osios atakas Niujorke, 2004 metų cunamį Japonijoje ir islamo iškilimą. Per savo gyvenimą Vanga išpranašavo daugelį svarbių įvykių iki pat 5079 metų - tų metų, kai pasak jos pranašysčių, ateis pasaulio pabaiga.

Ką Vanga yra išpranašavusi 2020 metams?

Akla bulgarė aiškiaregė prieš pat savo mirtį, būdama 85 metų, sakė, kad 2020 metais „Europos laukia islamo ekstremistų invazija“, ir kad mūsų žemynas iš „islamo įsibrovėlių“ sulauks cheminių puolimų. Po to Europos žemynui ateis „egzistencijos pabaiga“, - pranašavo Vanga.

REKLAMA
REKLAMA

Tiksliau, Nostradamo iš Balkanų vardu vadinama aiškiaregė savo artimiesiems sakė: „Ekstremistai prieš europiečius panaudos visą cheminių ginklų arsenalą.“

REKLAMA

2020 metams ji taip pat išpranašavo Europos ekonomikos žlugimą ir pasikėsinimą į Rusijos prezidento Vladimiro Putino gyvybę.

Ji buvo įsitikinusi, kad Kremliaus lyderio gyvybei pavojų sukels jo tautietis. Be to, pasak aiškiaregės, JAV prezidentas Donaldas Trumpas susirgs mįslinga liga, dėl kurios apkurs, bei patirs smegenų traumą.

Dar ji teigė, kad „pasaulis iškentės gausybę kataklizmų ir baisių katastrofų. Pasikeis žmonių sąmonė. Ateis sunkūs laikai. Žmones suskaldys jų tikėjimas."

„Esame baisių įvykių, kurie pakeis žmonijos likimą, liudininkai“ - tai užuomina į pokyčius, kurie greitai ateis. Tolimai ateičiai ji pranašavo, kad „bus atrasta gyvybė kosmose, ir staiga paaiškės, kaip atsirado gyvybė Žemėje“, o per ateinančius 200 metų žmonės susisieks su dvasiniais broliais ir seserimis iš kitų pasaulių.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų