REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Šios mišrainės variantų pasaulyje yra daugybė. Mes lietuviai, jas tiesiog vadiname balta mišraine. Gal ir nieko naujo, bet kartais į jas įdedu ir virtą kiaulės liežuvį. Labai skanu!“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

„Šios mišrainės variantų pasaulyje yra daugybė. Mes lietuviai, jas tiesiog vadiname balta mišraine. Gal ir nieko naujo, bet kartais į jas įdedu ir virtą kiaulės liežuvį. Labai skanu!“, – sako tinklaraštininkė Rasa.

REKLAMA

Reikės: Bulvių - 300 g; Morkų - 150 g; Kiaušinių - 4 vnt.; Kiaulės liežuvio - 300 g; Konservuotų žirnelių - 180 g; Agurkų marinuotų arba žalių - 130 g; Krapų; Druskos - pagal skonį; Majonezo.

GAMINIMAS

Supjaustykite kubeliais išvirtas morkas, bulves, agurkus, liežuvį ir kietai virtus kiaušinius.Supilkite žirnelius, smulkintus krapus, įberkite druskos, užpilkite majonezo ir išmaišykite.

Skanaus!

Šaltinis: Rasos virtuvės užrašai 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų