REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ieškote naujų būdų, kaip šiąnakt nustebinti savo mylimąjį? Štai erogeninės zonos, apie kurias greičiausiai nenutuokėte, rašo dailystar.co.uk.

Ieškote naujų būdų, kaip šiąnakt nustebinti savo mylimąjį? Štai erogeninės zonos, apie kurias greičiausiai nenutuokėte, rašo dailystar.co.uk.

REKLAMA

Erogeninės zonos gali skirtis kiekvienam žmogui, tačiau dažniausiai, tai kaklas, lūpos, vidinė šlaunų dalis, makštis, išangė ir pėdos.

Tačiau kai kurie galbūt nežino, kad kitiems malonumą suteikia kitų kūno dalių lietimą. Svarbu žinoti, kur yra šios zonos, kad galėtumėte jas atrasti sau ir padėtumėte savo partneriui sulaukti tokio protu nesuvokiamo orgazmo, kurio jie verti.

Silva Neves sekso ekspertas ir santykių specialistas davė keletą patarimų, kaip pajausti patį stipriausią orgazmą.

Jis portalui „DailyStar“ pasakojo, kaip svarbu žinoti kito žmogaus erogenines zonas ir kaip jas atrasti.

Sekso ekspertas sakė: „Kai kurie žmonės turi ir kitų erogeninių zonų, geriausias būdas jas atrasti yra paklausti savo partnerio, kur jie mėgsta būti paliesti ir kaip. „Kaip“ yra labai svarbu, nes kai kurie žmonės nori, kad šias zonas liestų švelniai, kartais taip švelniai, kaip švelnus glamonėjimasis ar net kutenimas.

REKLAMA
REKLAMA

Nors kiti renkasi masažą ar stipresnį prisilietimą. Vėlgi, svarbu paklausti savo partnerio. Dauguma moterų turi šias zonas, tačiau neįmanoma manyti ar apibendrinti, nes moterys (ir vyrai) turi skirtingą kūno jautrumą. “

REKLAMA

Jis sakė, kad svarbu suprasti, kas patinka jūsų partneriui, nes ne visada moteris norėtų, kad būtų liečiamos tam tikros vietos, pavyzdžiui, speneliai. Auksinė taisyklė, pasak Silvos, yra ta, kad prieš liečiant turėtumėte paklausti.

Tuo tarpu gera žinia yra tai, kad vyrams nėra neįmanoma rasti šių zonų, todėl nesijaudinkite per daug.

Silva paaiškino: „Vyrai gali lengvai rasti moterų erogenines, jei klausosi, ką moterys sako jiems apie savo kūną. Taip pat galite prašyti moterų nukreipti prisilietimus. Vyrai daro didelį spaudimą sau, nes nori patenkinti savo moterį. Tačiau dauguma moterų mano, kad geras meilužis gali išklausyti jas ir vadovaujasi jų norais. “

REKLAMA
REKLAMA

Ir galiausiai, jei jūs ieškote būdo, kaip suteikti savo partneriui kuo intensyvesnį orgazmą, atsakymas yra – kiekvienam šis būdas skirtingas.

Jis tęsė: „Nėra jokio specialaus kūno ploto ar specialaus metodo, užtikrinančio intensyvų orgazmą. Orgazmai priklauso nuo daugelio veiksnių. Jei žinote, kad pagrindinė jūsų partnerės orgazminė zona yra klitoris, vis tiek nieko neatsitiks, jei ji bus pavargusi, jaus stresą, ar dėl kažko nerimaus.

Orgazmai sustiprėja, jei dalinatės erotinėmis mintimis: išsakote seksualines fantazijas ar darote tai, kas nėra įprasta. Juokas taip pat gali padėti.

Klitorio stimuliavimas gali sukelti didžiulį intensyvų malonumą, tam protas taip pat reikalingas, tačiau daugelis moterų orgazmo nejaučia, įsiskverbus varpai, todėl svarbu, kad vyrai nebūtų tokie susitelkę į įprastą seksą ir rastų kitų malonumą teikiančių alternatyvų“.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų