REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
5
Mama atrado pelėsių valymo būdą: užteks kelių sekundžių  (nuotr. facebook.com)

Nuo langų ir durų šalinti pelėsius gali būti tikras košmaras, ypač jei reikia valyti sunkiai pasiekiamas vietas.

5

Nuo langų ir durų šalinti pelėsius gali būti tikras košmaras, ypač jei reikia valyti sunkiai pasiekiamas vietas.

REKLAMA

Tačiau viena mama sugalvojo genialią idėją, kuriai išpildyti prireiks tik šveičiamosios kempinės ir peilio laužomais ašmenimis, pavyzdžiui, „Stanley“.

Vaizdo įrašą į platformą „Tik Tok“ įkėlusi moteris atskleidė, kaip paprasčiausiai perpjovus kempinę galima iki blizgesio nušveisti langų ir durų rėmus. Šiame vaizdo įraše matoma, kaip moteris lango rėmo viršuje uždeda didelę šveičiamąją kempinę, o tuomet ją pažymi markeriu. Pasiėmusi peilį laužomais ašmenimis, ji kempinę įpjauna pažymėtose vietose, atsargiai, kad jos neperpjautų iki galo. Tuomet vandeniu su muilu ji valo lango įsprūdas.

Prieš tai buvęs apskretęs ir pelėsiais padengtas lango rėmas vaizdo įrašo pabaigoje blizga kaip naujas – tokiu būdu kempine buvo galima išvalyti net ir labai sunkiai pasiekiamas vietas, kadangi kempinės forma pasidarė lankstesnė.

Jos triukas žmonėms padarė įspūdį – viena moteris Australijos tinklapiui „Kidspot“ sakė: „Tikrai esu mačiusi įvairiausių švarinimosi gudrybių, bet ši neabejotinai yra įspūdinga.“ Kitas žmogus rašė: „Savaitgalį būtinai išbandysiu namuose.“

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų