REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Ateinančių 2020 metų simbolis bus baltoji metalinė Žiurkė. Kadangi šis gyvūnas siejamas su ramybe, atkaklumu, ryžtu ir drąsa, ateinantys metas transliuos būtent šias savybes.

Ateinančių 2020 metų simbolis bus baltoji metalinė Žiurkė. Kadangi šis gyvūnas siejamas su ramybe, atkaklumu, ryžtu ir drąsa, ateinantys metas transliuos būtent šias savybes.

REKLAMA

Metalas yra žemės stichijos elementas. Vadinasi, ateinantys 2020 metai mokins  materialinių dalykų: stabilumo, pastovumo, patikimumo, kruopštumo, rezultato siekio.

Visos 2020 metų pastangos bus  kreipiamos konkrečių rezultatų realizavimui. Ateinančiuose metuose seksis būtent tiems, kurie gyvena paprastą žemišką gyvenimą. Filosofiniams ir idėjiniams svaičiojimams, matyt, turės ateiti kiti, geresni laikai. Atėjo metas konkretiems darbams.

Ateinantys Žiurkės metai išsiskirs stabilumu. Labiausiai to tikėtis reikėtų finansiniuose reikaluose, karjeroje, santykiuose. Metai patiks ramybės ir pastovumo siekiantiems. Visiems likusiems metai gali atrodyti prėski ir nuobodūs.

REKLAMA
REKLAMA

Žiurkė nežada jausmų fejerverkų ir meilės nuotykių. Tai jai svetima. Ji pernelyg atsidavusi savo šeimai, kad užsiimtų niekais. Jausmingumo ir emocinių proveržių išvengsime, užsisukę į kasdienę rutiną ir svarbiausių poreikių tenkinimą.

REKLAMA

Labai tikėtina, kad sustiprės šeimyniniai ryšiai. Bus labiausiai orientuojamasi į patikimumą ir stabilumą santykiuose, kur didelį vaidmenį atlieka moralė ir atsakomybė. Tiems, kurie propaguoja laisvą gyvenimo būdą, teks nusivilti. Žiurkė juos privers susimąstyti apie ateitį ir įtikins siekti ilgalaikio, ramaus ryšio.

Puikūs metai turėtų būti racionaliems ir šaltiems karjeristams, bei visiems siekiantiems profesinės realizacijos, karjeros aukštumų. Aišku, reiktų atminti, kad metų šeimininkė Žiurkė neduoda laimėjimų ir pasiekimų lengvai.

REKLAMA
REKLAMA

Ji palaikys ir apdovanos tuos, kurie yra atkaklūs ir mokantys kantriai dirbti, kruopštūs, bei pareigingi. Žiurkė negali pakęsti dykaduonių, tinginių. Taigi, jei norite gerų rezultatų, 2020 metais teks pasistengti ir apsiginkluoti kantrybe.

Metai žada būti palankūs finansine prasme. Žiurkė mokins taupyti, racionaliai elgtis su pinigais. Vadinasi, tai puikūs metai stokojantiems taupumo įgūdžių. Metų šeimininkė išmoks ne tik taupyti, bet ir planuoti. Yra tikimybė metus užbaigti padidėjusiomis santaupomis.

2020 metai palankūs žemės stichijos atstovams: Jaučiams, Mergelėms ir Ožiaragiams. Taip pat vandens stichijos zodiako ženklams: Vėžiui, Skorpionui ir Žuvims. Jiems Žiurkės energetika yra artima, gerai suprantama.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

O štai ugnies ( Avinams, Liūtams, Šauliams) ir oro stichijos ( Vandeniams, Svarstyklėms ir Dvyniams)  atstovams metai gali būti sudėtingesni. Šiems kils nemažai sunkumų ir iššūkių siekiant tikslų. Kadangi kantrybe šie zodiako atstovai nepasižymi, tai bus kaip bus. Bet jei labai norisi ir reikia…

Tai yra bendro pobūdžio informacija. Kaip metų fonas palies jus asmeniškai, konsultuokitės su asmeniniu astrologu. Astrologė Rasa asmeninisastrologas.lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų