REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Lapkričio 3-ąją širdžių prezidentu vadinamas Valdas Adamkus minės 93-ąjį gimtadienį.

Lapkričio 3-ąją širdžių prezidentu vadinamas Valdas Adamkus minės 93-ąjį gimtadienį.

REKLAMA

Priėmęs sveikinimus artėjančio gimtadienio proga, prezidentas naujienų portalui tv3.lt papasakojo, kaip jaučiasi, kokia jo ir ponios Almos sveikata bei išdavė didžiausią norą, kurį šiuo metu nešiojasi širdyje.

Laukia medikų atsakymo

Pasiteiravus, kaip šiuo metu jaučiasi po insulto sveikstanti ponia Alma, prezidentas buvo atviras.

„Žmoną lankau kiekvieną dieną. Ji sparčiai sveiksta, eina pirmyn. Aš matau jos progresą ir tai mane labai džiugina.

Kai tik galiu, teiraujuosi medikų, kada Alma galės grįžti į namus, tačiau tikslaus atsakymo man niekas negali pasakyti.

Dabar tai ypač aktualu, mat ir savaitgalis nusimato šventinis“, – neslepia V.Adamkus, kuris savo gimtadienį minės jau šį sekmadienį.

REKLAMA
REKLAMA

Atskleidė didžiausią norą

Prezidentas atviras – nors nuotaikos nėra pačios geriausios dėl ponios Almos sveikatos, vis dėlto yra vienintelis noras, kurį V.Adamkus nešiojasi širdyje.

REKLAMA

„Didžiausia staigmena man būtų, jeigu išgirsčiau medikų žinią, jog galiu žmoną parsivežti namus.

Kaip džiugu būtų, jei ateičiau pas ją į palatą ir pasakyčiau, jog galime važiuoti. Tai būtų pati geriausia dovana ir staigmena mums“, – nuoširdžiai kalbėjo buvęs šalies vadovas.

Dovanos pirkdavo drauge

Ponia Alma ir Valdas Adamkai kartu – ištisus dešimtmečius. Prezidentas ne kartą yra sakęs, kad jų santuoką lydi tvirta draugystė, ištikimybė ir įsiklausymas į vienas kito norus, poreikius bei galimybes.

Paprašytas prisiminti, kokių staigmenų anksčiau yra sulaukęs iš žmonos, prezidentas šyptelėjo ir papasakojo šeimos tradicijas.

REKLAMA
REKLAMA

„Dovanomis mes, savo šeimoje, nesikeisdavome net ir per didžiausias metų šventes. Paprastai ne vienas kitam darydavome dovanas, o nusipirkdavome kokią nors bendrą dovaną į namus, kad mus abu džiugintų.“

Papasakojo apie savo sveikatą

Ne paslaptis, kad prezidentas kiekvieną dieną važinėja į ligoninę pas ponią Almą, kuri gydoma po insulto.

V.Adamkus neslepia, kad šie neramūs mėnesiai padarė įtakos ir jo sveikatai. „Nerimas, jaudulys ir stresas, žinoma, daro poveikį ir mano sveikatai, tačiau aš tikrai negaliu ir neturėčiau skųstis.

Norėčiau būti tvirtesnis, tačiau, kaip aš sakau, deja, svyruoju. Tikiu, kad viskas dar bus gerai, mes sutvirtėsime. Svarbiausia, kad tik nebūtų blogiau“, – kalbėjo prezidentas.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Naujienų portalas tv3.lt primena, kad A. Adamkienė patyrė insultą rugsėjo 29-ąją. Alma Adamkienė ligoninėje buvo atsidūrusi ir rugsėjo pradžioje. Tada prezidentas namuose rado žmoną nukritusią ant žemės. 

Gydytojai tada nutarė ją nuvežti į ligoninę patikrinimui. V. Adamkus tv3.lt yra sakęs, kad medikai žmonai įtarė problemas su kraujagyslėmis. 

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų