REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Jei turite česnakų ir mėgstate juos kramsnoti visą žiemą, turėtumėte paskubėti ruošti jų atsargas. 

Jei turite česnakų ir mėgstate juos kramsnoti visą žiemą, turėtumėte paskubėti ruošti jų atsargas. 

REKLAMA

Jums reikės:

kilogramo česnako, 600 ml vandens, 4 šaukštų cukraus, 7 žirnelių juodųjų pipirų, 10 pumpurėlių gvazdikėlių, 3 šaukštų acto, 2 šaukštų druskos. 

Pirmiausia nulupkite viršutinį česnako lukštą. Tada galite palikti arba visą galvutę arba paskirstyti skiltelėmis. Į puodą pilkite vandenį, dėkite druską, cukrų, pipirus bei gvazdikėlius.

Užvirinkite ir nuimkite nuo ugnies. Tuomet į gautą marinatą supilkite actą. Česnaką dėkite į iš anksto garais apdirbtą švarų stiklainį (sterilizuotą) ir iki viršaus užpilkite marinatu.

Užsukite stiklainius metaliniais dangteliais ir dėkite į kokią vėsią vietą, bet ne į šaldytuvą. Česnakas bus tinkamas vartojimui po 2 mėnesių. Skanaus!

šaltinis: https://worldrecipes.eu/lt

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų