REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

 Šiandien, rugpjūčio 21-ąją, prezidento Gitano Nausėdos tėvas Antanas Nausėda švenčia 90-ąjį jubiliejų. 

 Šiandien, rugpjūčio 21-ąją, prezidento Gitano Nausėdos tėvas Antanas Nausėda švenčia 90-ąjį jubiliejų. 

REKLAMA

Prezidento tėtis sūnų lydi visą gyvenimą, buvo atvykęs ir į inauguracijos ceremoniją, dalyvavo visuose renginiuose. Į šv. Mišias atvyko ir prezidento tėvas Antanas Nausėda (90).

Vyras niekada neslėpė, kad palaiko savo sūnų visais gyvenimo atvejais. Prezidento tėvas sūnų stebėjo ir presidentūros aikštėje, kai naujasis šalies vadovas su žmona mojavo iš balkono. Su ašaromis akyse bei pasididžiavimu, vyras žvelgė į savo sūnų negalėdamas sulaikyti emocijų. 

Dar visai neseniai Antanas Nausėda TV3 žinių žurnalistus įsileido į savo namus bei aprodė aplinką, kurioje augo dabartinis šalies prezidentas. 

REKLAMA
REKLAMA

90-us metus skaičiuojantis išrinkto prezidento tėtis Antanas Nausėda parodė baseinėlį su auksinėmis žuvytėmis ir visus namus, kuriuose nuo gimimo augo Gitanas Nausėda. Sodyba prieš 10 metų pelnė gražiausios rajone titulą. Tėtis atskleidžia ir vieną mėgstamiausių sūnaus vietų, kur jį mokė žaisti šachmatais.

REKLAMA

„Vietą pavadinom oranžerija, viršuj stalo teniso stalą buvau padaręs. Na, paguldydavau jį, kai šachmatais pradėjo mokytis. Tai patikdavo jam, čia fontaniukas veikdavo dar", – pasakoja A. Nausėda.

Išrinkto prezidento tėtis A. Nausėda didžiuojasi sūnumi ir linki kantrybės, darbštumo bei ypatingą dėmesį kreipti į Lietuvos žmones.  

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų