Taip raugti agurkai taps atradimu: prireiks slapto prieskonio

Jei jau turite agurkų ir norite juos užraugti, išbandykite šį receptą. Jį vadina šių metų atradimu. Tai agurkai, raugti su papildomu ingredientu: cinamonu. 

Rauginti agurkai

Įsiskaitykite į receptą ir mėgaukitės gardžiai paruoštais traškiais agurkėliais.

Jums reikės: 

4 kilogramų agurkų, stiklinės kapotų petražolių, 6 skiltelių česnako, 1 šaukštelio juodųjų pipirų, 1 šaukšto malto cinamono, 200 gramų aliejaus, 200 gramų cukraus, 4 nubrauktų valgomųjų šaukštų druskos, 1 stiklinės 9 procentų acto. 

Iš pradžių agurkus supjaustykite riekelėmis, jei agurkai senesni, nuimkite odelę ir sukietėjusias sėklas.

Tuomet visus ingredientus sumaišykite bei parai pastatykite į šaldytuvą.

Tada agurkus sudėkite į indus bei pasterizuokite 15 minučių, jei sudėsite į 1 litro indus. Aš pati darau greičiau, virdama puode bei karštą masę sudėdama į pasterizuotus indelius. Štai ir viskas.


Rašyti komentarą...
A
Atradimas
2019-06-26 11:54:15
Pranešti apie netinkamą komentarą
ir man, kad aliejuje ir acte pamerkti agurkai tituluojami raugintais. Gyvenime tokio šlamšto nevalgau
Atsakyti
-5

J
Janina
2019-06-27 07:48:42
Pranešti apie netinkamą komentarą
Nuo kada marinuoti agurkai vadinami raugintais?kur mąstymas rašant?
Atsakyti
0

v
vydas
2019-06-26 13:47:03
Pranešti apie netinkamą komentarą
pypiecas,nupezimas,debilizmas
Atsakyti
-2

SKAITYTI KOMENTARUS (8)
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
×

Pranešti klaidą

SIŲSTI
Į viršų