REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo savo šeimos pamėgtą patiekalą - vištienos blauzdeles, keptas su ryžiais. 

Tinklaraščio „Gamink su Audrone“ autorė Audronė Zemenskienė tv3.lt skaitytojams siūlo savo šeimos pamėgtą patiekalą - vištienos blauzdeles, keptas su ryžiais. 

REKLAMA

Jos teigimu, tai patiekalas, kuris patiks šeimininkėms, kurios neturi laiko arba nemėgsta stovėti prie viryklės. 

Tereikia sudėti produktus į kepimo indą ir leisti orkaitei „paruošti“ šaunius pietus arba vakarienę. 

Reikės: 8 - 10 vištienos blauzdelių, ( aš gaminau iš 10 vnt.), 300 gr.ryžių, šaldytu daržovių (morkų, žirnelių), prieskonių vištienai, smulkinto česnako, 300 ml.vištienos sultinio ir druskos.

Ryžius apviriau ( apie 8 - 10 min.). Blauzdeles išprieskoninau, pagardinau druska. Į kepimo indą sudėjau ryžius, sumaišytus su daržovėmis.

REKLAMA
REKLAMA

Ant ryžių sudėjau blauzdeles ir užpyliau vištienos sultiniu.

Indą uždengiau folija ir pastačiau kepti į 200 laipsnių temperatūroje 25 - 30min., ir nuėmusi folija dar pakepiau 10 - 15 min., kol blauzdelės šiek tiek apskrudo.

P.s. galite kepti ir su folija, jos nenuimant apie 40 min. Skonis išliks toks pats nuostabus.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų