REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Šiandien puikiai seksis sudaryti gerą įspūdį aplinkiniams. Nors norėsis dieną leisti ramiai, pabūti vieniems, vis dėlto vertėtų nepamiršti savo šeimos, vaikų, artimųjų – laikas kartu bus esminis. 

Šiandien puikiai seksis sudaryti gerą įspūdį aplinkiniams. Nors norėsis dieną leisti ramiai, pabūti vieniems, vis dėlto vertėtų nepamiršti savo šeimos, vaikų, artimųjų – laikas kartu bus esminis. 

REKLAMA

Avinas

Galite vykti į netolimą kelionę, apsipirkinėti. Bet kuriuo atveju, nusimato susitikimų ir daug naujienų. Nepraleiskite pro ausis vertingos informacijos.

Tauras

Galite pajusti didelį kai kurių asmenų nepasitikėjimą arba patys įtariai žvelgsite į tuos, kurie gina kitokią poziciją. Vikriai suksitės atlikdami visokius darbus, kad turėtumėte daugiau laiko sau ir šeimai.

Dvyniai

Diena žada romantišką polėkį, išaugusį kūrybingumą. Sunku bus atsiginti nuo koketiškų priešingos lyties atakų. Sugebėsite suderinti intensyvią darbinę veiklą bei jausmus, kurie neliks be atsako. Staigmenų gali pateikti vaikai.

Vėžys

Gali išsispręsti aktualus klausimas, susijęs su verslu. Tarpininkavimas turbūt pasirodys naudingas ir suteiks jums naujų galimybių.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Aplinkybės turėtų būti jums palankios, jeigu mėginsite įrodyti savo teisybę, atsikovoti prarastas pozicijas ar kt. Seksis ieškoti naujų partnerių, padėjėjų. Svarbu nepasirodyti neapsisprendusiems, besiblaškantiems.

REKLAMA

Mergelė

Iš pažįstamo žmogaus gauta informacija gali padėti pagerinti turtinius, piniginius, verslo reikalus. Ne pro šalį būtų išsiaiškinti su partneriais ar draugais finansines problemas, aptarti skolinimosi, kreditavimo, paramos galimybes.

Svarstyklės

Naudinga gali pasirodyti kelionė. Jums seksis stiprinti savo autoritetą. Gali atvykti svečias iš toli. Daug kalbėsite apie studijas, išvykas, ateities planus.

Skorpionas

Šiandien nebus kada ilsėtis. Jei žiopsosite ir delsite, gali nukentėti kai kurie jūsų interesai arba teks keisti numatytus planus. Tačiau svarbu ne tik platūs užmojai, bet ir pozicijos aiškumas, veiksmų nuoseklumas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Nusimato naudinga išvyka, svarbus susitarimas, pasiūlymas. Būsite gana išradingi bei energingi ir darysite didelę įtaką kitiems. Jei neturėjote tikro draugo, džiaugsitės užmezgę viltingą draugystę.

Ožiaragis

Slapta veikla gali duoti apčiuopiamą rezultatą. Tačiau nederėtų apgaudinėti, sukčiauti, tai pakenktų ne vien jūsų įvaizdžiui. Savo veiksmus turėtumėte labiau derinti su kitų, antraip gali atsirasti nenumatytų kliūčių.

Vandenis

Palankus metas viskam, kam reikia drąsios iniciatyvos, originalumo ir darbštumo. Dėl savo gabumų ar susiklosčiusių aplinkybių galite atsidurti dėmesio centre.

Žuvys

Diena bus gana rami, harmoninga. Turbūt pavyks pagerinti išorinį įvaizdį ir laimėti aplinkinių simpatijas. Tikriausiai tam tikra prasme pasijusite praturtėję.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų