REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Diena, kai vertėtų neskubinti įvykių ir leisti viskam tekėti sava vaga. Vertėtų atsiminti, kad tik atkaklaus darbo dėka galimi rezultatai. 

Diena, kai vertėtų neskubinti įvykių ir leisti viskam tekėti sava vaga. Vertėtų atsiminti, kad tik atkaklaus darbo dėka galimi rezultatai. 

REKLAMA

Avinas

Apsidairykite aplinkui ir pamatysite, kad yra žmonių, į kuriuos galite atsiremti, pasitikėti. Vakare tiktų susitikti su bičiuliais ir kartu atitrūkti nuo rūpesčių, pabendrauti. Galima naudinga pažintis.

Tauras

Būsite svajingai nusiteikę, jautrūs aplinkai ir kitų nuomonei apie jus. Galbūt stigs emocinės pusiausvyros, pasitikėjimo savimi. Sėkmė galima socialinėje sferoje, kūrybos reikaluose.

Dvyniai

Jūsų jausmai įgaus kiek pragmatišką atspalvį, net jei jie buvo labai romantiški. Planuosite, galvosite, ką gausite ir prarasite iš asmens, kuris jumis domisi.

Vėžys

Šiandien derėtų pasirūpinti materialinių pozicijų sutvirtinimu, verslo reikalais. Galbūt pagaliau paaiškės, kas jums iš tikrųjų yra naudinga. Jeigu turite savo įmonę, rūpinsitės jos ir darbuotojų įvaizdžiu.

REKLAMA
REKLAMA

Liūtas

Galimas santykių su artimais draugais, giminaičiais atnaujinimas arba pagaliau suvoksite, kas jums trukdo geriau sutarti. Tikėtinos palankios naujovės, jeigu aktualu sudaryti sutartis.

REKLAMA

Mergelė

Visiems bus matomas jūsų rūpestingumas, tačiau turėsite ir slaptų asmeninių išskaičiavimų. Galbūt mėginsite įtikti kažkokiam žmogui, tikėdamiesi iš jo naudos, pagalbos. Tikėtinos išlaidos, susijusios su remontu ar kt.

Svarstyklės

Šiandieninė sėkmė labai priklauso nuo jūsų žavesio ir gerbėjų palankumo. Jums išties neblogai seksis, jei jūsų karjera susijusi su menais, grožiu. Galbūt pataikausite vaikų kaprizams, pildysite jų užgaidas, ir tai nemažai kainuos.

Skorpionas

Konkrečių rezultatų galite sulaukti iš dalykinių susitikimų. Galite gauti pasiūlymą, susijusį su darbu, projektu. Internete rasta informacija padės jums apsispręsti, padaryti netuščias išvadas.

REKLAMA
REKLAMA

Šaulys

Šiandien aktyviai bendrausite. Tačiau bus nelengva suprasti kitus, nes jie linkę slopinti tikruosius savo jausmus ir mintis. Dėl to padaugės įtampos. Ieškokite būdų ją sumažinti. Mokykitės iš svetimos patirties.

Ožiaragis

Galimos finansinės įplaukos arba išlaidos, susijusios su partneryste, palikimu, draudimu, paskolomis. Gali kilti noras atsikratyti nereikalingų, įgrisusių daiktų, keisti garderobą, meilės objektą ar kt.

Vandenis

Tai, kas kėlė abejonių ir kėlė nerimą, pagaliau vienaip ar kitaip išsispręs. Galbūt kiek priartėsite prie tikslo, kuris susijęs su užsieniu arba mokslu, karjera, teisiniais reikalais, politika. Tikėtinos naujienos iš toli arba iš valstybinės institucijos.

Žuvys

Norite ar nenorite, prie kai kurių gyvenimo permainų jums teks prisitaikyti. Šiek tiek prislopinkite savo ambicijas ir džiaukitės tuo, ką gaunate iš gyvenimo, kitų žmonių.

Šaltinis: vytautus.com

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų