Žuvies prieskoniai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Žuvies prieskoniai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Žuvies prieskoniai“.

Receptas. Greiti lašišos kepsneliai

INGREDIENTAI: 4 vienetai lašišų didkepsnių 0.5 vieneto svogūnų 0.5 vieneto citrinų 1 sauja krapų 2 arbatiniai šaukšteliai žuvies prieskonių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus supjaustyti smulkiomis juostelėmis. Žuvį įtrinti prieskoniais ir sumaišyti su svogūnais. Palikti 10 minučių pasimarinuoti. Kiekvieną kepsnelį įvynioti į foliją, viršų palikus atidengtą (žr. nuotrauką). Ant viršaus uždėti citrinos.
2022-03-03

Receptas. Lašišos skanėstas

INGREDIENTAI: 300 gramų lašišos filė 4 vienetai bulvių 100 mililitrų pieno 2 vienetai kivių 1 vienetas pastarnokų 2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių 1 saujelė spanguolių 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 2 PARUOŠIMO BŪDAS: Lašišos gabalėlius gausiai apipilame žolelių mišiniu, skirtu žuviai ir marinuojame 1 valandą folijoje. Kepame apie 20 minučių orkaitėje, 180 laipsnių temperatūroje.
2022-02-23

Receptas. Kepta lydekos filė

INGREDIENTAI: 400 gramų lydekų 1 vienetas kiaušinių 100 mililitrų pieno 1 sauja miltai 2 vienetai svogūnų 1 vienetas morkų 3 žiupsneliai žuvies prieskonių 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais. Leidžiame pastovėti apie valandą. Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.
2022-02-23

Receptas. Jūros lydekos steikas

INGREDIENTAI: 4 vienetai jūros lydekų (steikai) 4 žiupsneliai žuvies prieskonių 3 stiklinės česnakų 2 saujos miltai Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydekos steikus apibarstome žuvies prieskoniais, išspaudžiame česnako skilteles. Pamarinuojame apie 2 valandas. Tuomet lydekos steikus iš abiejų pusių apvoliojame miltuose ir kepame įkaitintame aliejuje.
2022-02-23

Receptas. Kepta lydekos filė su daržovėmis

INGREDIENTAI: 1 kilogramas lydekų 2 vienetai pomidorų pastos 100 gramų sūris 1 vienetas svogūnų 1 vienetas žaliojo čili pipiro 5 žiupsneliai žuvies prieskonių Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydekos filė supjaustome nedideliais gabaliukais, sudedame į indą, beriame žuvies prieskonius. Išmaišome ir paliekame marinuotis apie 1 valandą. Ant kepimo popieriaus sudedame žuvies gabaliukus.
2022-02-19

Receptas. Žuvies kukulaičiai

INGREDIENTAI: 500 gramų žuvies 200 gramų džiūvesėlių 1 vienetas kiaušinių 1 žiupsnelis žuvies prieskonių Kepimui: šiek tiek aliejaus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvies filė išvalyti nuo kaulų, sutrinti šakute. Žuvį sumaišyti su kiaušiniu, prieskoniais, dalimi džiūvėsėlių. Formuoti kukulaičius. Kukulaičius apvolioti džiūvėsėliuose ir kepti įkaitintame aliejuje, kol paruduos.
2022-02-10

Receptas. Ant grotelių keptas lynas

INGREDIENTAI: 1200 gramų lynų 30 gramų aliejaus 2 valgomieji šaukštai žuvies prieskonių 1 sauja žalumynų ( salierai, krapai, petražolės, laiškiniai česnakai) 1 žiupsnelis pipirai (kvapnieji) 1 valgomasis šaukštas druskos Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį išdarinėkite, nutrinkite paviršių rupia druska ir nuplaukite. Vidų ir išorę patepkite aliejumi, apibarstykite druska.
2022-02-08
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų