vištienos peteliai

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „vištienos peteliai“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „vištienos peteliai“.

Receptas. Vištienos peteliai grilyje

INGREDIENTAI: 500 gramų vištienos petelių Marinatui: 1 vienetas citrinų sultys 1 vienetas čili pipirų 3 valgomieji šaukštai aliejaus 2 valgomieji šaukštai maltos saldžiosios paprikos 1 valgomasis šaukštas maltos kalendros 1 valgomasis šaukštas cukraus 1 valgomasis šaukštas vyno acto 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 0.5 arbatinio šaukštelio pipirai Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
2022-02-27

Receptas. Pikantiški petukai

INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos petelių 0.5 litro kefyro 5 valgomieji šaukštai garstyčių 1 arbatinis šaukštelis čili pipirų Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Iš garstyčių, kefyro ir čili paruošti marinatą. Petukus užpilti marinatu ir palikti bent kelioms valandoms vėsiai. Kepti ant grotelių, kol apskrus iš visų pusių.
2022-02-15

Receptas. Užkandžiams vištienos tulpelės su kmynais

INGREDIENTAI: 1 kilogramas vištienos petelių 1 žiupsnelis kmynų 2 žiupsneliai prieskonių vištienai 1 žiupsnelis malti juodieji pipirai 1 skiltelė česnakų 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val. Porcijų skaičius: 12 PARUOŠIMO BŪDAS: Vištienos tulpeles nuplauti ir nusausinti. Įtrinti vištienos prieskoniais, spaustu česnaku, maltais pipirais, druska, kmynais ir alyvuogių aliejumi.
2022-02-03
REKLAMA
REKLAMA

Vištienos peteliai pagal Audronę: šį marinatą verta užsirašyti

„Į sodybą vežiausi kefyre marinuotus vištienos petelius su daug prieskonių. Gavosi labai skanūs, gerai išsimarinavę“, – sako tinklaraštininkė Audronė. Reikės: 1 kg vištienos petelių (ar kitos mėsos), kefyro, vištienos prieskonių, raudonosios paprikos miltelių, itališkų žolelių prieskonių, maltų juodų pipirų, česnako granulių, rozmarino, druskos. Vištienos petelius nuploviau, nusausinau ir įtryniau prieskoniais.
2021-06-04
Į viršų