silkė patale

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „silkė patale“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „silkė patale“.

Receptas. Silkė pataluose

INGREDIENTAI: 5 vienetai kiaušinių 4 vienetai bulvių 200 gramų sūris (fermentinis) 2 vienetai silkių 200 gramų burokėlių (virti) šiek tiek svogūnų laiškų 250 gramų majonezo Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Kiaušinius išverdame. Bulves supjaustome kubeliais ir dedame į pasirinkto indo apačią, aptepame majonezu. Svogūnų laiškus susmulkiname ir dedame antrą sluoksnį.
2022-03-03

Receptas. Silkė su pomidorais

INGREDIENTAI: 200 gramų silkių 1 vienetas svogūnų 1 vienetas pomidorų pastos 1 valgomasis šaukštas aliejaus 5 lašai acto Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Silkės filė supjaustome 1 cm pločio gabaliukais, supjaustome svogūną ir dedame ant silkės. Pašlakstome silkę aliejumi ir actu. Ant viršaus dedame mažais gabaliukais supjaustytą pomidorą. Leisti pastovėti apie pusvalandį.
2022-02-23

Receptas. Silkė pataluos

INGREDIENTAI: 200 gramų silkių (file) 300 gramų burokėlių (virti) 2 vienetai svogūnų 4 vienetai kiaušinių (virti) šiek tiek majonezo 1 stiklinė acto 3 vienetai raugintų agurkų šiek tiek juodųjų pipirų 2 valgomieji šaukštai aliejaus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Silkės filė supjaustyti gabaliukais, svogūną supjaustyti pusžiedžiais. Viską užpilti actu, pagardinti pipirais ir marinuoti bent kelias valandas.
2022-02-08

Receptas. Silkė sekmadieniui

INGREDIENTAI: 250 gramų silkių 3 vienetai svogūnų 3 valgomieji šaukštai aliejaus 3 valgomieji šaukštai kečupo Paruošimo laikas: Apie 10 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Svogūnus supjaustyti ir apkepti. Supjaustyti silkės filė gabaliukais, užpilti keptais svogūnais su aliejumi ir kečupu.
2022-02-01

Dveji “marškinėliai” Kūčių vakarienės silkei

Jokiu būdu neketinu kėsintis į tradicinę šeimų virtuvę ir siūlyti ką  nors keisti iš mamų ar močiučių paveldėtuose meniu. Puikiai įsivaizduoju, kad nėra Lietuvoje šeimininkės, kuri nežinotų bent penkių būdų silkei paruošti, ir nė kiek neabejoju, kad daug kas siūlomuose receptuose atpažins jau seniai gaminamus patiekalus.   Bet manau, kad verta dalytis senais, daug kartų išbandytais ir nė sykio nenuvylusiais receptais.
2009-12-23
Į viršų