sausainiai su riešutais

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „sausainiai su riešutais“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „sausainiai su riešutais“.

Receptas. Sausainukai su cinamonu

INGREDIENTAI: Tešlai: 150 gramų sviesto 70 gramų cukraus pudros 40 gramų krakmolo 1 arbatinis šaukštelis cinamono 1 vienetas kiaušinių (trynys) 200 gramų kvietinių miltų 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių 1 žiupsnelis druskos Aptepimui: 1 vienetas kiaušinių baltymų Pabarstymui: 3 valgomieji šaukštai cukraus 2 arbatiniai šaukšteliai cinamono 75 gramai lazdyno reišutų Paruošimo laikas: Apie 45 min.
2022-03-01

Receptas. Žemės riešutų sviesto sausainiai

INGREDIENTAI: 65 gramai riešutų kremo 30 gramų sviesto (minkštas) 100 gramų rudojo cukraus 1 vienetas kiaušinių 0.5 arbatinio šaukštelio vanilės esencijos 105 gramai miltai 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Pabarstymui: 2 valgomieji šaukštai cukraus Paruošimo laikas: Apie 30 min. Porcijų skaičius: 30 PARUOŠIMO BŪDAS: Įkaitinti orkaitę iki 180ºC temperatūros. Pasiruošti kepimo skardą ir iškloti ją kepimo popieriumi.
2022-02-28

Receptas. Kokosiniai sausainiai

INGREDIENTAI: 200 gramų kokosų drožlių 2 vienetai kiaušinių 120 gramų cukraus 1 valgomasis šaukštas miltai 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 10 PARUOŠIMO BŪDAS: Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Elektriniu plakikliu suplakite kiaušinių baltymus. Plakite, kol susidarys standžios putos. Toliau plakdant dalimis suberkite cukrų, baigiant plakti įmaišykite kiaušinių trynius.
2022-02-18
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Sausainiai su riešutais

INGREDIENTAI: Tešlai: 2 stiklinės miltai 1 stiklinė cukraus 200 gramų sviesto 1 vienetas kiaušinių Pabarstymui: 1 sauja riešutų Aptepimui: 1 vienetas kiaušinių trynių Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Sviestą sutarkuojame, sutriname su cukrumi. Įmaišome kiaušinį, suberiame miltus ir gerai išmaišome. Išminkome. Tešlą iškočiojame ir formuojame sausainius. Juos aptepame kiaušinio tryniu.
2022-02-11

Receptas. Kokosiniai sausainiai

INGREDIENTAI: 200 gramų kokosų drožlių 2 vienetai kiaušinių 120 gramų cukraus 1 valgomasis šaukštas miltai 1 arbatinis šaukštelis vanilinio cukraus Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Atskirkite kiaušinių trynius ir baltymus. Kiaušinių baltymus plakite iki standžių putų. Toliau plakdami dalimis sudėkite cukrų, baigdami plakti įmaišykite kiaušinių trynius. Suberkite į kiaušinių masę kokoso drožles, miltus ir vanilinį cukrų.
2022-02-09

Receptas. Sausainiai su migdolais

Lengvai ir greitai pagaminami sausainiai, kurie greitai išgaruos nuo Jūsų vaišių stalo. INGREDIENTAI: 260 gramų miltai 230 gramų sviesto 150 gramų cukraus 100 gramų migdolų 1 žiupsnelis druskos Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 30 PARUOŠIMO BŪDAS: Sviestą sumaišyti su cukrumi iki vientisos masės. Tuomet suberti miltus su druska ir viską gerai išmaišyti. Suberti šiek tiek pasmulkintus migdolo riešutus ir išminkyti tešlą.
2022-02-08
REKLAMA
REKLAMA

Receptas. Sviestiniai sausainiai prie arbatos

Atvėsus orams, vis dažniau norisi karšto gėrimo. O prie gėrimo ir kažko skanaus. Todėl siūlau pabandyti mano sviestinius sausainius, kurie patiks ir dideliems, ir mažiems. Jų gamyba labai paprasta, todėl puikiai tinka savaitgalio veiklai su vaikais, nes gamybos procesas labai lengvas.
2022-02-05

Receptas. Arbatiniai migdolų ir aguonų sausainiai

INGREDIENTAI: 2 ir 1/3 stiklinės kvietinių miltų 1 stiklinė cukraus pudros 1 stiklinė cukraus 120 gramų grietinėlės sūrio 0.5 stiklinės sviesto 1 vienetas kiaušinių 1/4 stiklinės migdolų drožlių 1 valgomasis šaukštas aguonų 4 arbatiniai šaukšteliai vandens 2 arbatiniai šaukšteliai migdolų (ekstraktas) 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių Paruošimo laikas: Apie 30 min.
2022-02-04

Ant Beatos Velykų stalo – patiekalai iš riešutų

Artėjant gražiausiai pavasario šventei – šv. Velykoms, Lietuvos laidų vedėja, žurnalistė, kulinarinių knygų autorė Beata Nicholson siūlo nepamiršti ant savo šeimos stalo patiekti ir patiekalų iš riešutų. Riešutai patiekaluose gali pakeisti miltus, jais galima gardinti salotas, ar tiesiog patiekti kaip užkandį. „Riešutų aruodai mano stalčiuose ir spintelėse neišsenka niekada, – pastebi Beata Nicholson. – Pirmiausiai jie yra skanus ir, svarbiausia, – sveikas, užkandis.
2013-03-19
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų