patiekalai iš faršo

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „patiekalai iš faršo“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „patiekalai iš faršo“.

Receptas. Kotletukai su morkomis (kepti orkaitėje)

INGREDIENTAI: 500 gramų mesos (malta) 1 vienetas morkų 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas prieskonių (mėsai) šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Morką sutarkuoti su burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir kartu su morka apkepti. Sudėti į faršą. Įberti prieskonių ir druskos su pipirais, įmušti kiaušinį. Gerai išmaišyti.
2022-02-27

Receptas. Netikras zuikis su makaronais ir grybais

INGREDIENTAI: 400 gramų kiaulienos (malta) 200 gramų grybų 200 gramų makaronų (virti) 3 vienetai svogūnų 2 vienetai kiaušinių 2 vienetai morkų 20 gramų sviesto šiek tiek druskos šiek tiek prieskonių šiek tiek pomidorų pastos Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Grybus (virtus) ir nuskustas morkas sumalti mėsmale. Sudėti į kiaulienos faršą, bert prieskonių, išmaišyti.
2022-02-25

Receptas. Kotletukai su morkomis ir salierais

INGREDIENTAI: 750 gramų mesos (malta) 1 žiupsnelis prieskonių (mėsai) 1 vienetas morkų 1 vienetas svogūnų 1 saujelė salierų (šaknis (sutarkuota, džiovinta)) 1 sauja manų kruopų 2 vienetai kiaušinių šiek tiek druskos šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 9 PARUOŠIMO BŪDAS: Morką ir saliero šaknį sutarkuoti su burokine tarka. Svogūną smulkiai supjaustyti ir kartu su morka ir salieru apkepti. Sudėti į faršą.
2022-02-13

Receptas. Paprasčiausi kotletukai

INGREDIENTAI: 0.5 kilogramo kiaulienos (malta) 2 riekės batono 2 vienetai kiaušinių šiek tiek druskos 1 vienetas svogūnų šiek tiek pipirai Paruošimo laikas: Apie 45 min. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Batono riekeles išmirkyti vandenį ir jas nuspaudus sudėti į sumaltą kiaulieną, įmušti kiaušinius, sudėti susmulkintą svogūną bei pagardinti druska ir pipirais. Visą masę gerai išminkyti rankomis ir formuoti apvalius kotletus.
2022-02-03

Veršienos pyragas

Veršienos pyragas, įdarytas pistacijomis ir ančių kepenėlėmis. Jums reikės: 100 gr Ančių kepenėlių 100 gr Batono 100 ml Grietinėlės 3 vnt  Kiaušiniai 50 gr  Morkų 50 ml  Pieno 100 gr Pistacijų 1 kg Veršienos faršo Paruošimas: Padažui paruošti: 200 g gervuogių, 100 g raudonojo vyno, 30 g cukraus, tirštiklio, druskos, pipirų, 200 ml vištienos sultinio. Kriaušių garnyrui pagaminti: 10 kriaušių, 100 g cukraus miltelių, 100 g sviesto, tirštiklio.
2010-04-01

Meksikietiški „Tacos“ lietuviškai

Greiti ir lengvai paruošias, o svarbiausiai gomurį džiuginantis maistas nėra mitas. Viską galite pasidaryti ir jūs pati savo virtuvėje. Galima pasidairyti į karštųjų šalių tradicines virtuves ir kai ką iš jų patirties pritaikyti sau. Pavyzdžiui, pasirodo, kad garsųjį meksikiečių takosą visai nesunku paversti lietuvišką skonį atitinkančiu, jokių specialių prieskonių nereikalaujančiu patiekalu.
2010-01-16
Į viršų