netikras zuikis

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „netikras zuikis“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „netikras zuikis“.

Receptas. Velykų triušis

INGREDIENTAI: 500 gramų maltos mėsos 3 vienetai kiaušinių 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis pipirai 1 žiupsnelis prieskonių 1 sauja spagečių 3 vienetai alyvuogių 1 vienetas morkų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 8 PARUOŠIMO BŪDAS: Du kiaušinius ir morką išvirti. Faršą sumaišyti su prieskoniais ir likusiu kiaušiniu. Norint mikštesnio triušiuko, dar papildomai įdėti batono pamirkyto piene.
2022-03-01

Receptas. Netikras zuikis

INGREDIENTAI: 750 gramų jautienos faršo 170 gramų kiaulės faršo 1 vienetas kiaušinių 1 valgomasis šaukštas šalavijų (smulkinti) 1 valgomasis šaukštas garstyčių 1 valgomasis šaukštas pomidorų tyrė 110 gramų džiūvesėlių 0.5 vieneto maltos saldžiosios paprikos 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis juodųjų pipirų (šviežiai grūsti ) 1 skiltelė česnakų Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-19

Receptas. Šventinis zuikis

INGREDIENTAI: 500 gramų kalakutų faršo 1 vienetas svogūnų 1 vienetas kiaušinių 0.5 arbatinio šaukštelio malti juodieji pipirai 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 1 vienetas morkų 100 gramų džiūvesėlių 2 skiltelės česnakų 2 arbatiniai šaukšteliai žolelių Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 4 PARUOŠIMO BŪDAS: Dubenyje sumaišyti kalakutieną, džiūvėsėlius, kiaušinį.
2022-02-10

Receptas. Netikras zuikis

INGREDIENTAI: 1 kilogramas kiaulės faršo 5 vienetai kiaušinių 2 valgomieji šaukštai grietinės 1 žiupsnelis pipirai 3 valgomieji šaukštai svogūnų 1 žiupsnelis druskos 1 žiupsnelis kvapiųjų pipirų 100 mililitrų grietinėlės Paruošimo laikas: Apie 1 val.
2022-02-03

Meschino ruoštos velykinės vaišės supykino Jankevičių

Tradicinis lietuviškas velykų stalas nestokoja pačių įvairiausių patiekalų, kurie neapsiriboja vien tradiciniais margučiais. Laidos „Gero vakaro šou“ metu socialinių tinklų žvaigždė Karolina Meschino pakvietė laidos svečią kulinarą Gian Luca pasivaišinti jos gamintais šventiniais patiekalais. Paragauti Meschino paruoštų gėrybių sėdo ir Mindaugas Stasiulis bei Justinas Jankevičius, kurie nestokojo humoro ir ne sykį pašiepė jos kulinarinius sugebėjimus.
2019-04-21

„Netikras zuikis“ iš konservuoto tuno

Puikiai suprantu, kad šis patiekalas dėl vienos paprastos priežasties – tuno konservų  kainos – negali tapti mūsų virtuvės kasdienybe, tačiau bent sykį siūlyčiau pamėginti.
2010-01-13
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų