maisto tinklaraštis

Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „maisto tinklaraštis“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „maisto tinklaraštis“.

Neskubėkite išmesti pastovėjusių produktų: vilnietė Renata atskleidė, ką su jais daryti

„Konservatorė“ – taip juokais draugai vadina vilnietę Renatą Šniolienę, tačiau toli gražu ne dėl jos politinių pažiūrų, o pomėgio suktis virtuvėje ir konservuoti produktus. „Kūmutės virtuvės“ įkūrėja šypsosi, kad tai puikus būdas išgelbėti suvytusius produktus, o savo maisto tinklaraštyje dalinasi receptais, kurie sužavi tūkstančius. Jau kone dešimtmetį Renata (50) rašo apie maistą, tiesa, tik formos bėgant laikui keitėsi.
2021-11-11

Manekenė Julija pasakė, kokios tvarkos laikosi šaldytuve: nė vienas produktas neišmetamas

Kada paskutinįkart atidžiai peržvelgėte šaldytuvo turinį, atkreipėte dėmesį į produktų galiojimo datas ir planavotės patiekalus taip, kad nei vienas produktas neliktų iššvaistytas? Tinklaraščio „KitchenJulie“ autorė, manekenė Julija Steponavičiūtė prieš kelis metus nutarė savo gyvenimą pakeisti kardinaliai, o šiandien stengiasi laikytis visų pagrindinių tvaraus vartojimo principų.  TV3 laidoje „Tylūs geradariai.
2021-02-28

Tinklaraštininkė patarė, kaip sutaupyti laiko virtuvėje: šia taisykle vadovaujasi ir pati

Tinklaraštininkė, knygos autorė, receptų kūrėja ir maisto fotografė Kristina Pišniukaitė Šimkienė internete geriau žinoma „Ant medinės lentelės“ slapyvardžiu. Beje, taip vadinasi ir jos rašomas tinklaraštis apie maisto gamybą. Kristina kuria patiekalus, kurie ne tik skanūs, bet ir vizualiai patrauklūs, estetiniam maisto pateikimui ji skiria itin didelį dėmesį. Daržovės Kristinos virtuvėje ne naujiena, iš jų moteris sukuria ne vieną kulinarinį stebuklą.
2019-11-13

Iš maisto tinklaraštininkės lūpų: trys patarimai, kuriais privalu vadovautis virtuvėje

Vaikystėje susižavėjusi kulinarijos enciklopedija, Renata Šniolienė iki šiol jaučia malonumą galėdama gaminti įvairiausius patiekalus: nuo visiems įprasto kugelio iki egzotiškai skambančios pušų spyglių giros. Jos tinklaraštyje „Kūmutės virtuvė“ kiekvienas ras sau patinkantį maisto derinį.
2019-09-25
REKLAMA
REKLAMA
Į viršų