kiškiena
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kiškiena“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kiškiena“.
Receptas. Kiškis puodelyje
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 3 vienetai svogūnų 250 gramų kiaulės lašinių šiek tiek kvietinių miltų 2 vienetai juodos duonos (riekės) šiek tiek raudonojo vyno šiek tiek druskos 750 gramų kiškienos PARUOŠIMO BŪDAS: Kiškiena supjaustoma porcijomis, apibarstoma druska ir pipirais, pavoliojama miltuose, sudedama į puodelį pasluoksniui su lašiniukų griežinėliais, smulkiai supjaustytais svogūnais ir juodos duonos trupiniais.
Receptas. Keptas kiškis
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek mairūnų 2 vienetai morkų šiek tiek muskato 1 vienetas petražolių 2 vienetai svogūnų 100 gramų kiaulės lašinių 0.5 stiklinės taukų (riebalų) (tirpinti) šiek tiek juodos duonos (džiūvesėliai) 3 valgomieji šaukštai grietinės šiek tiek kadagio uogų 800 gramų kiškienos (marinuota) PARUOŠIMO BŪDAS: Išimta iš marinato kiškiena nusausinama, įtrinama druska su prieskoniais, prismaigstoma laš...
Receptas. Kiškiena bulgariškai
INGREDIENTAI: 1 vienetas česnakų (skiltelė) šiek tiek juodųjų pipirų 4 vienetai paprikų 250 gramų pupelių (baltos) 2 vienetai svogūnų šiek tiek svogūnų (laiškai) šiek tiek kiaulės lašinių šiek tiek kvietinių miltų šiek tiek druskos 750 gramų kiškienos (ar kita žvėriena) PARUOŠIMO BŪDAS: Pupelės pamirkomos, kad suminkštėtų, tada išverdamos.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kiškienos paštetas
INGREDIENTAI: 5 vienetai juodųjų pipirų 1 vienetas laurų lapų (lapelis) šiek tiek muskato 1 vienetas svogūnų 200 gramų kiaulės kepenų 300 gramų kiaulės lašinių 3 vienetai kiaušinių 2 vienetai batono (riekelės) šiek tiek džiūvesėlių 1 valgomasis šaukštas aliejaus 3 vienetai grybų (džiovinti) 1 vienetas kiškienos (krūtinėlė) šiek tiek kiškienos (su kaulais, kiek turėsite) PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošta mėsa užpilama trupučiu vandens...
Receptas. Šutinta kiškiena
INGREDIENTAI: šiek tiek cinamono šiek tiek cukraus šiek tiek gvazdikėlių (grūsti) šiek tiek kmynų (grūsti) 1 vienetas morkų 2 vienetai salierų 2 vienetai svogūnų šiek tiek taukų (riebalų) 2 valgomieji šaukštai juodos duonos (džiūvesėliai) šiek tiek druskos 2 stiklinės sultinio 800 gramų kiškienos PARUOŠIMO BŪDAS: Marinatui papildomai reikės: 1 stiklinė 3% acto, truputį pipirų, lauro lapelių, kadagio uogų, kardamonų, citrinos žieve...
Receptas. Kiškiena, troškinta su grybais
INGREDIENTAI: šiek tiek cukraus šiek tiek juodųjų pipirų 1 valgomasis šaukštas krienų (tarkuoti) 10 vienetų paprikų 5 vienetai svogūnų 1.5 valgomojo šaukšto taukų (riebalų) (tirpinti) 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų 4/5 stiklinės acto (3%) šiek tiek druskos 4/5 stiklinės grietinės 1 valgomasis šaukštas razinų 100 gramų grybų (džiovinti) 800 gramų kiškienos PARUOŠIMO BŪDAS: Smulkiai supjaustytas svogūnas suberiamas į ver...
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kiškio paštetas
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek mairūnų 2 vienetai morkų šiek tiek muskato 2 vienetai petražolių 2 vienetai salierų 2 vienetai svogūnų 100 gramų kiaulės lašinių 1 vienetas kiaušinių 2 vienetai batono (riekės) 0.5 stiklinės pieno šiek tiek druskos 1 valgomasis šaukštas sviesto (tirpintas) 5 vienetai kadagio uogų 800 gramų kiškienos PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsa pusiau ištroškinama su prieskoninėmis daržovėmi...
Receptas. Kiškis keptas su obuoliais
INGREDIENTAI: 5 vienetai obuolių 100 gramų kiaulės lašinių šiek tiek druskos šiek tiek sviesto (kepimui) šiek tiek prieskonių 3 kilogramai kiškienos PARUOŠIMO BŪDAS: Marinatui papildomai reiks: acto 1 stiklinė, vandens 6 stiklinės, druskos, prieskonių. Palaikykite mažiausiai valandą kiškį marinate. Kiškį padalinkite į 4 dalis ir prismaigstykite lašinukais. Kepkite orkaitėje, negiliame inde, kol paruduos.
Receptas. Kiškio kepsnys
INGREDIENTAI: 0.5 arbatinio šaukštelio cukraus šiek tiek juodųjų pipirų šiek tiek laurų lapų 150 gramų kiaulės lašinių (rūkyti) 0.5 stiklinės acto 2 stiklinės raudonojo vyno 0.5 arbatinio šaukštelio druskos 1 valgomasis šaukštas aliejaus 1 vienetas kiškienos (kiškis) PARUOŠIMO BŪDAS: Nupjaunama kiškio priekinės kojos ir šonkauliai, paliekant nugarinę ir užpakalines kojas.
REKLAMA
REKLAMA
Kiškiena turistiškai
Vasara – puikus laikas naujiems išbandymams. Kad ir pokyčiams virtuvėje. Jei dar niekata neragavote žvėrienos ar nežinote, kaip ją tinkamai paruošti, galite pradėti nuo triušienos – puiki pradžia gurmaniškam skoniui lavinti.
