Kiaulės kepenys
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Kiaulės kepenys“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Kiaulės kepenys“.
Receptas. Kepenys baltarusiškai
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 50 gramų morkų (bei kitos šaknys - saliero, petražolių) 60 gramų svogūnų 250 gramų kiaulės kepenų 60 gramų kiaulės lašinių (parūkyti) šiek tiek druskos 40 gramų aliejaus 150 mililitrų sultinio PARUOŠIMO BŪDAS: Kepenis supjaustyti plačiomis 1,5 centimetrų storio juostelėmis, pamušti, kol suplonės iki 0,5 centimetro storio. Svogūną supjaustyti, pakepinti dalyje aliejaus.
Receptas. Baltarusiškos salotos
INGREDIENTAI: 200 gramų agurkų šiek tiek juodųjų pipirų 200 gramų morkų 200 gramų svogūnų 400 gramų kiaulės kepenų šiek tiek majonezo šiek tiek druskos 400 gramų grybų šiek tiek petražolių Paruošimo laikas: Apie 5 min. PARUOŠIMO BŪDAS: Kepenis bei morkas išvirti. Svogūnus smulkiai supjaustyti ir apkepinti. Grybus stambiai supjaustyti ir irgi apkepinti. Kepenis, morkas bei agurkus supjaustyti plonomis juostelėmis.
Receptas. Kiaulės galvos vyniotinis
INGREDIENTAI: 1 vienetas agurkų šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai laurų lapų (lapeliai) 1 vienetas morkų šiek tiek petražolių 1 vienetas pomidorų pastos šiek tiek salierų 2 vienetai svogūnų 250 gramų kiaulės kepenų 1 vienetas kiaulienos galvų (nedidelė) 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) 2 vienetai batono (riekės) šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Nuvalyta kiaulės galva perpjaunama, išimami kaulai, užsiuvamos akių angos...
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kepenų paštetas
INGREDIENTAI: šiek tiek imbierų šiek tiek juodųjų pipirų 2 vienetai laurų lapų (lapeliai) 1 vienetas morkų šiek tiek muskato šiek tiek petražolių 1 vienetas svogūnų 250 gramų kiaulienos 400 gramų kiaulės kepenų 100 gramų kiaulės lašinių 500 gramų veršienos 3 vienetai kiaušinių 50 gramų batono šiek tiek druskos 50 gramų aliejaus šiek tiek kvapiųjų pipirų 50 gramų grybų (džiovinti) PARUOŠIMO BŪDAS: Mėsa, kep...
Receptas. Kepenys su mandarinais
INGREDIENTAI: 2 vienetai mandarinų 1 stiklinė ryžių 2 stiklinės žirnių (švieži) 300 gramų kiaulės kepenų šiek tiek kvietinių miltų šiek tiek sojos padažo 2 stiklinės vandens šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus šiek tiek čili pipirų (malti) PARUOŠIMO BŪDAS: Ryžiai išverdami, sumaišomi su patroškintais žirneliais bei sojos padažu ir padedami šiltoje vietoje.
Receptas. Kiškienos paštetas
INGREDIENTAI: 5 vienetai juodųjų pipirų 1 vienetas laurų lapų (lapelis) šiek tiek muskato 1 vienetas svogūnų 200 gramų kiaulės kepenų 300 gramų kiaulės lašinių 3 vienetai kiaušinių 2 vienetai batono (riekelės) šiek tiek džiūvesėlių 1 valgomasis šaukštas aliejaus 3 vienetai grybų (džiovinti) 1 vienetas kiškienos (krūtinėlė) šiek tiek kiškienos (su kaulais, kiek turėsite) PARUOŠIMO BŪDAS: Paruošta mėsa užpilama trupučiu vandens...
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kiaulienos kepenėlių šašlykai
INGREDIENTAI: 1 vienetas citrinų (marinatui) 1 česnakų (marinatui) 2 vienetai laurų lapų (lapeliai, marinatui) 2 vienetai obuolių (rūgštūs) 2 vienetai paprikų (paprikų ankštys) 2 vienetai svogūnų 750 gramų kiaulės kepenų šiek tiek pieno (pamirkymui) šiek tiek druskos (marinatui) 0.5 stiklinės aliejaus (marinatui) šiek tiek prieskonių (šašlykams, marinatui) PARUOŠIMO BŪDAS: Nuplautas ir nuvalytas kepenėles pamirkykite piene apie 3-4 val...
Receptas. Kepenys japoniškai
INGREDIENTAI: 1 stiklinė mandarinų (konservuoti) 1 stiklinė ryžių 2 stiklinės žirnių (žali) 300 gramų kiaulės kepenų šiek tiek kvietinių miltų šiek tiek sojos padažo 2 stiklinės vandens šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus šiek tiek čili pipirų (maltas) PARUOŠIMO BŪDAS: Išvirti ryžius. Žirnelius pakepinti ir sumaišyti su ryžiais, pridėti sojos padažo ir pastatyti šiltoje vietoje.
Receptas. Keptos kepenėlės
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų 800 gramų kiaulės kepenų 60 gramų kiaulės lašinių 2 valgomieji šaukštai taukų (riebalų) (tirpinti) 100 gramų pomidorų padažo 100 gramų pieno šiek tiek druskos PARUOŠIMO BŪDAS: Kepenėlės prismaigstomos lašiniukų juostelių, pabarstomos druska, apšlakstomos riebalais ir kepamos orkaitėje. Baigiant kepti supilama pomidorų tyrė ir pabarstoma tarkuotu sūriu.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Kepenėlių salotos su grybais
INGREDIENTAI: 2 vienetai agurkų (marinuoti) 1 vienetas svogūnų 300 gramų kiaulės kepenų (virtos) 2 vienetai kiaušinių šiek tiek majonezo 200 gramų pievagrybių (marinuoti) PARUOŠIMO BŪDAS: Virtas kepenis, kiaušinius, marinuotus agurkus ir pievagrybius supjaustyti. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais ir apkepinti svieste. Sumaišyti visus produktus su majonezu. Gero apetito.
Receptas. Keptas, įdarytas paršelis
INGREDIENTAI: šiek tiek juodųjų pipirų (malti) šiek tiek muskato (maltas) šiek tiek kiaulienos (plaučiai) šiek tiek kiaulės kepenų šiek tiek kiaulienos inkstų 300 gramų veršienos 2 vienetai kiaušinių 100 gramų džiūvesėlių (piene mirkyti) šiek tiek druskos 200 gramų sviesto (+ 1 šaukštas) šiek tiek prieskonių 1 vienetas paršelio šiek tiek kiaulienos širdžių PARUOŠIMO BŪDAS: Išdarinėtą ir švariai nuplautą paršelį iš vidaus įtri...
