Kiaulės karka
                    Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „Kiaulės karka“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „Kiaulės karka“.
            
 Receptas. Slėgtainis
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   kiaulės karkos    300 gramų   kiaulės faršo    2 vienetai   česnakų    1 arbatinis šaukštelis   pipirai    6 vienetai   laurų lapų    1 žiupsnelis   druskos    1 žiupsnelis   džiovintų krapų    1 žiupsnelis   raudonėlių    Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.  Porcijų skaičius: 6   PARUOŠIMO BŪDAS:   Kiaulės karką (išimu kaulą) pabarstau prieskoniais, druska, išspaudžiu daug česnako. Faršą taip pat paskaninu prieskoniais, įpilu truputuką vandens.
                            
 Receptas. Kiaulienos suktinis su slyvomis Kalėdoms
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   juodųjų pipirų (žirneliais)    šiek tiek   laurų lapų    50 gramų   slyvų (džiovintos)    šiek tiek   druskos    šiek tiek   prieskonių (Itališkos žolelės)    1 kilogramas   kiaulės karkos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Iškaulintą mėsą įtriname prieskoniais ir itališkomis žolelėmis, šiek tiek papjaustome mėsą, kad būtų lengviau įkandama, maždaug per vidurį eilute išdėliojame slyvas ir susukame suktinį.
                            
 Receptas. Šventinė karka su citrina ir rozmarinu
                                INGREDIENTAI:    1 vienetas   kiaulės karkos    1 kilogramas   bulvių    2 vienetai   citrinų    10 skiltelių   česnakų    25 mililitrai   alyvuogių aliejaus (extra virgin)    3 vienetai   rozmarino    2 arbatiniai šaukšteliai   maltos saldžiosios paprikos    2 arbatiniai šaukšteliai   maltos rūkytos paprikos    2 gabalai   sultinio kubelių (pagal skonį)    2 arbatiniai šaukšteliai   česnako granulių    1 arbatinis šaukštelis   kabalinių pipirų    5 vienetai   laurų lapų    1 žiupsnelis   drusko...
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Naminis karkos vyniotinis
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   laurų lapų    šiek tiek   rozmarino    1 vienetas   svogūnų    1 valgomasis šaukštas   druskos    šiek tiek   druskos (Mėsą minkštinanti druska)    1 vienetas   kiaulės karkos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Mėsą, nupjauti nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas, gyslas išrinkti. Ištrinti mėsą minkštinančia druska, maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais. Stipriai suvynioti į marlę ir surišti.
                            
 Receptas. Karkos vyniotinis Kalėdoms
                                INGREDIENTAI:    2   česnakų    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)    1 sauja   krapų    šiek tiek   laurų lapų (virimui)    1 vienetas   paprikų (raudona)    1 vienetas   svogūnų    125 gramai   kiaulės faršo    125 gramai   jautienos faršo    šiek tiek   druskos    šiek tiek   prieskonių (Itališkos žolelės)    1 kilogramas   kiaulės karkos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Česnaką pasmulkiname, svogūną supjaustome kubeliais, papriką taip pat kuo smulkiau ir pak...
                            
 Receptas. Karkos suktinis su daržovėmis Kalėdoms
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   juodųjų pipirų (žirneliais, virimui)    1 sauja   krapų (smulkinti)    šiek tiek   laurų lapų (virimui)    1 vienetas   morkų    1 sauja   petražolių (smulkintos)    1 sauja   žirnių (žalieji)    125 gramai   kiaulės faršo    125 gramai   jautienos faršo    šiek tiek   druskos    šiek tiek   prieskonių (maltai mėsai)    1 kilogramas   kiaulės karkos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Maltą kiaulieną ir jautieną sumaišome su prieskoniais, krapais.
                            
 REKLAMA
    
  REKLAMA
 
  Receptas. Naminė šaltiena Kalėdoms
                                INGREDIENTAI:    šiek tiek   juodųjų pipirų    šiek tiek   kalendrų    šiek tiek   laurų lapų    2 vienetai   morkų    šiek tiek   petražolių (šaldytos)    1 vienetas   svogūnų    2 vienetai   kiaulės kojų    2 vienetai   kiaulės ausų    šiek tiek   druskos    1 vienetas   kiaulės karkos     PARUOŠIMO BŪDAS:   Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą.
                            
 