Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (šaldytos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaulės kojų
- 2 vienetai kiaulės ausų
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- šiek tiek laurų lapų
- 2 vienetai morkų
- šiek tiek petražolių (šaldytos)
- 1 vienetas svogūnų
- 2 vienetai kiaulės kojų
- 2 vienetai kiaulės ausų
- šiek tiek druskos
- 1 vienetas kiaulės karkos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą, švariai nuskustą, aptrinti druska, pipirais, lapeliais ir šaltai palaikyti parą. Tuomet nuplauti, įdėti į šaltą vandenį ir virti 3 valandas su druska, pipirais, lauro lapeliais bei žiupsneliu kalendros grūdelių. Likus virti apie 1 val. į tą patį puodą įmesti 2 nepjaustytas morkas ir svogūną. Verdant paragauti, ar geras skonis. Kai išverda, išgriebtą mėsą susmulkinti peiliu, vėl sumaišyti su sultiniu. Į lėkštes įdėti po keletą gabaliukų morkos, šaldytų petražolių ir išpilstyti.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą