kepta lydeka
Šiame puslapyje rasite informaciją apie gairę pavadinimu „kepta lydeka“. Visi straipsniai, video, nuotraukos, komentarai patalpinti tv3.lt naujienų portale apie gairę pavadinimu „kepta lydeka“.
Receptas. Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
INGREDIENTAI: šiek tiek lydekų šiek tiek pastarnokų šiek tiek druskos šiek tiek aliejaus (kepimui) Pasninko spirgams: šiek tiek batono šiek tiek čiobrelių (šakelės) šiek tiek druskos Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Nuvalytą lydeką supjaustykite, įpilkite aliejaus, užberkite druskos ir pipirų. Taip paruoštą žuvį pamarinuokite pusę valandos. Žuvį kepkite įkaitintoje keptuvėje apie 10 minučių.
Receptas. Kepta lydekos filė
INGREDIENTAI: 400 gramų lydekų 1 vienetas kiaušinių 100 mililitrų pieno 1 sauja miltai 2 vienetai svogūnų 1 vienetas morkų 3 žiupsneliai žuvies prieskonių 2 valgomieji šaukštai pomidorų padažo Paruošimo laikas: Apie 20 min. Porcijų skaičius: 3 PARUOŠIMO BŪDAS: Lydekos filė supjaustome nedidelio dyžio gabaliukais, pagardiname žuvies prieskoniais. Leidžiame pastovėti apie valandą. Kiaušinį, pieną, miltus suplakame iki vientisos masės.
Receptas. Šventinė žuvis
INGREDIENTAI: 1 kilogramas žuvies (mėgstama) 2 vienetai svogūnų 3 riekės batono 200 gramų grietinėlės 100 gramų žuvies (ZIGMO raudona) Padažui: 2 vienetai kiaušinių 140 gramų majonezo 50 gramų kečupo 2 skiltelės česnakų 50 gramų paprikų (saldžioji (trečdalis)) 50 gramų krapų Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
REKLAMA
REKLAMA
Receptas. Troškinta lydeka su grybais
INGREDIENTAI: 1 vienetas lydekų 600 gramų grybų (švieži arba sūdyti) 1 vienetas svogūnų 50 gramų lašinių 1 stiklinė sultinio (daržovių) 1 valgomasis šaukštas sviesto 2 valgomieji šaukštai grietinės 1 valgomasis šaukštas miltai šiek tiek paprikų (malta) šiek tiek druskos šiek tiek krapų Paruošimo laikas: Apie 1 val. Porcijų skaičius: 6 PARUOŠIMO BŪDAS: Žuvį nusausinti ir pasūdyti. Lašinius sukapoti kubeliais.
